Jump to content

Internet cafe Bug to play free ;)[gr]

Recommended Posts

Posted

To kanw Hide gia na apofigoume kai ta spam kai to kindino na to kanoun mikra paidia kai plxtoun...

Den kserw pos na to onomaso Bug klepsia pite kamia idea na to kanw modify...

Auto pou tha sas pw twra einai epikindino kai mporei na sas kanoun minisi apo to net pou tha pate na to dokimasete gia tin asfalia sas otan pate na to kanete min to lete se kanenan kalitera na valete 0.50 lepta... stin wra sas gia na min sas katalavoun

Lipon to epekindino pexnidei ek varos sas...

As arxisoume...

Vima 1: ama valate p.x. 1 euro kai sas teliose pate kato pou einai o kentrikos pirgos (To kouti apo to upologisti) kai kitaxte prosektika ta kalodia

Vima 2: vrite to kalodio me to internet... (Prosoxei i diadikasia auti prepei na giei mono me anixto to pc!!!) kai vgalte to...

Vima 3: kante Restart to PC (kante epanakinisei to upologisti)

Vima 4: twra logika exete anixto to PC xoreis to parafiro me to login... pabte ksana kato kai valte piso to kalodio... twra logika einai anixtos o upologisteis kai pezete free...

AMA: ama sas vgei to parafiro me to login kai sas leei otoi o server exei aposindefei patiste "ATL+F4" kai tha emfanisti to kanoniko parafiro kante meta auto pou exo pei prin... (Ama den tha ginei tipota dokimaste ksana kante to restart xoreis na valete to kalodio...)ama dne piasei tote to internet cafe pou pezete einai prostatevmeno me to cafe pro 2009 efosan to cafe pro 2009 exei anti auto to bug... se ola ta ala einai kanonika ama den einai cafe pr0 2009 tote den kserw tha prosmafiso na kanw kai modify kai valw video twra den mporo na to kanw exei poly kosmo...

[glow=red,2,300]Sas epenfimizw einai epekinvino pexnidei...[/glow]

Sorry gia na ellinika mou.. Thx kalo klepsimo

Posted

wraio kolpaki alla megali diadikaisia...px exthes egw apo net kafe to vradi kata tis 2 epeze me kati filaraki m l2 kai kjana 6-7 gnwsth kai filoi m epezan pro evolutio 4 teliose i wra tous alla kolisan olonon ta pc ( mono ta atoma pou epezan pro ) pirame ta xartakia tous kai dokimasame mipos mpenoun sto pc mas kai htna ananeomena ola kai porothikame os ta ksimeromata xD

P.S no1 ta xartakia pou anefera einai ena kouti ( server ) bazeis lefta kai se bgazi kodiko kai ton pastas sto pc s!!!

P.S no2 dn mas katalave o magazatoras gt htan zanta!!! xD

Posted

Vsk dn 3erw ti exei postarei o 1os gt dn mporw na dw to post... Egw pantws mia fora gia plaka eixa kanei to e3is aplo! Ligo prin teleiwsei o xronos m eftia3a enan allo logariasmo xristi mpika ekei k afoy teleiwse o xronos m egw synexisa kanonika... xD xD xD

Posted

Egw pali eimoun se ena net kai ekeini tin hmera itan gemato "den einai kai megalo opote katalavante... itan ola ta pc anixta ..." kai eixa pei se enan gnosto m molis teleiosei na m to pei ... telos paton teleionei m to leei kai paei na to klisei kai tou lew na to ksananiksei gia mena ... tin wra p to klinei kati egine kai den ekane rr kai evale kateu8eian emena ... kai eimoun sto l2 me ton char tou :P (den ton eklepsa giati itan filos!)

Auto malon egine giati anti na vgei apo l2 kai na klisei i wra tou .. ekleise otan itan akoma sto l2 ... kai gia auto to logo den ekane rr to pc ... den eimai kai sigouros

Posted

Taleporia..Kai as poume oti to kaneis..O idioktitis i o upalilos den se thimate oti evales 50lepta kai tha se dei na feugeis tin alli mera to prwi??

Giati auto to "kolpaki" prepei na to kaneis se kanena "topiko" net kai oxi se kanena Gnet bnb ktlp!

Posted

1on) ta perissotera net cafe kriboun ta kalodia dld ta bazoun mesa se "doxia"

2on) alt + ctrl + delete k sbisimo tou software p trexei sto net

3on) iparxei kai o kindinos ilekotrpli3ias :P

Posted

Ακριβώς...για το πως γίνεται αυτό, το έχουμε αναπτύξει σε άλλο topic.
Posted

1: ok ego eipa pos ginete twra eseis ama nomizete otoi den ginete na ta vgalete ok NP ego ekana tin voulia m...

2: alt+ctrl+delete auto einai arketo palio kolpo kai to exoun fix oloi net cafe... (ektos apo to enerrgazes stin fesaloniki)

3: xaxa einai gelio na pafeis ilekotrpli3ia me ta kalodia tou internet...

Ακριβώς...για το πως γίνεται αυτό, το έχουμε αναπτύξει σε άλλο topic.

dose mou ena link...

Posted

1ον)Συμφωνώ.

2ον)Παλιό όπως είπε ο .:Killer4Fun:.

3ον)Ε κακέ  :P γιαυτό υπάρχει και το πλαστικό περιτίλιγμα στα καλώδια  :D

1: ok ego eipa pos ginete twra eseis ama nomizete otoi den ginete na ta vgalete ok NP ego ekana tin voulia m...

2: alt+ctrl+delete auto einai arketo palio kolpo kai to exoun fix oloi net cafe... (ektos apo to enerrgazes stin fesaloniki)

3: xaxa einai gelio na pafeis ilekotrpli3ia me ta kalodia tou internet...

dose mou ena link...

2ον)Φίλε μου ότι φτιάχνεται χαλάει και ότι δημιουργήται καταστρέφεται.Και που το έφτιαξαν τι σημαίνει?Απλά μας δυσκολεύουν  :P Με το αντίστοιχο πρόγραμμα του Vista Manager

μπορείς να κλίσεις το πρόγραμμα του χρόνου. [Άμα ο υπολογιστής έχει Windows XP]

Posted

dose mou ena link...

Όπως επιθυμείς.

[Exploit] How To play free at nets that are using cafepro 2008-2009 No program

Posted

1ον)Συμφωνώ.

2ον)Παλιό όπως είπε ο .:Killer4Fun:.

3ον)Ε κακέ  :P γιαυτό υπάρχει και το πλαστικό περιτίλιγμα στα καλώδια  :D

2ον)Φίλε μου ότι φτιάχνεται χαλάει και ότι δημιουργήται καταστρέφεται.Και που το έφτιαξαν τι σημαίνει?Απλά μας δυσκολεύουν  :P Με το αντίστοιχο πρόγραμμα του Vista Manager

μπορείς να κλίσεις το πρόγραμμα του χρόνου. [Άμα ο υπολογιστής έχει Windows XP]

simfono apolita ;) otoi ftixtike kapote tha spasei :)

Όπως επιθυμείς.

[Exploit] How To play free at nets that are using cafepro 2008-2009 No program

na sou pw otoi den kserw kala agglika den tha to pistepseis ala den katalava tin tifla mou ... ama thes kane mia metafrasei kai hiide mi ksexaseis...