SirKuo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 http://rapidshare.com/files/179313614/gia_grafika_kala.rar an sas dixni etsi tote katebazete to programa ke to kannete instal edit soz moderator eixe crak mesa ke to alaxa to link eine mono gia grafika kala
pavlos21 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 file anevase kamia eikona gia na sou poyme thx giati de kseroume ti exeis anevasei edw.
NITROUS SYSTEM Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ontos... kane post kanena pic me sigkrisi!
SirKuo Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ama to game to exeis katebasei kapios apo torrent xrizete ke afto pou exei o fakelos den eine akribos crack
pavlos21 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ama to game to exeis katebasei kapios apo torrent xrizete ke afto pou exei o fakelos den eine akribos crack filaraki sto ksanalew twra pou eisia online an de to diavases pio panw bale kamia fwto me to pws einai to kanoniko kai pws einai meta to crack kai pes mou an kanei pio polla error ama balw auto to crack.
SirKuo Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 kitaxe ego to game to katebasa apo to torrent. ke den edixne tous dromous ta ktiria tpt, ke brika afto to arxiaki ke to ekana instal ke ola ta dixni kanonika oxi oti exei kamia diafora me to gnisio aplos ama exeis xalasmeno crack ke den sou dixni dromous ke ktiria mafto ftiaxnode efxaristos tha ebaza foto alla toxo egatastisi etrexsa to arxio ke eime ok den mporo na xana kano unistal gt pezo kolimenos eime st 35% tou game afta ama theli kapios moderator as to kani delete to topick den ex kana problima,ke elpizo na postara se sosto section.
Bebit0s Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Vasika den exw ta provlimata pou les esu..alla tha to dokimasw na dw mpas k dw diafora giati den exw dipirino cpu k mou psilokolaei!!
SirKuo Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 ego alaxa modeport ke cru keram ke me kolai ligo 1gb ram exo pali tha se kolai ligo ama se kolouse aplos eine gia osous den dixni ta ktriria kelipa me liga logia eine gia o sous den exoune sosto crack edit pou se kolai kapou kapou nomizo ftei i ram sou ama exeis 1 gb
maxmyt Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 tnx leontwo katebasa to gta iv apo torrent kego ke den me edixne ta ktiria tpt mafto ftiaxane nase kala
SirKuo Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 malon den exeis malon posa gb ram exeis?
Recommended Posts