Jump to content

Το Spotify «βάζει τέλος» στις πολιτικές διαφημίσεις στην πλατφόρμα του


Maxtor

Recommended Posts

s3.reutersmedia_net.jpg.c8b4a6c98b92a017

Η δημοφιλέστερη συνδρομητική υπηρεσία music streaming, με σχεδόν 141 εκατομμύρια χρήστες, έκανε γνωστό ότι θα αποσύρει τις πολιτικές διαφημίσεις πέρα από την ad-supported υπηρεσία της και από τα αποκλειστικά και πρωτότυπα podcasts της. Η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τις αποφάσεις άλλων μεγάλων εταιρειών από τον τεχνολογικό κλάδο να σταματήσουν την μετάδοση ή προβολή πολιτικών διαφημίσεων εν όψει των Αμερικανικών εκλογών (π.χ το Twitter σταμάτησε τις πολιτικές διαφημίσεις ενώ το YouTube ανακοίνωσε ότι θα τις περιορίσει σημαντικά και το Facebook ότι θα ελέγχει το περιεχόμενο που προέρχεται από πολιτικές ομάδες κ.ά).

Το Spotify πάντως δικαιολόγησε την συγκεκριμένη απόφαση λέγοντας πως «επι του παρόντος, δεν έχουμε ακόμα ενισχύσει κατάλληλα τις διαδικασίες, τα συστήματα και τα εργαλεία μας για να αξιολογούμε και να ελέγχουμε τέτοιου τύπου περιεχόμενο» δήλωσε εκπρόσωπος του Spotify στο CNBC. «Θα επανεκτιμήσουμε την απόφαση μας καθώς συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις δυνατότητες μας».  

Να αναφέρουμε ότι πολιτικές διαφημίσεις θα επιτρέπονται σε podcasts, τα δικαιώματα των οποίων δεν ανήκουν στο Spotify, αν και θα υπόκεινται στις πολιτικές της εταιρείας που απαγορεύουν τη ρητορική μίσους.  

Reuters

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...