Jump to content

Το 2021 θα κάνει ντεμπούτο στην αγορά ένα ηλεκτρικό μοντέλο της σειράς 1 της BMW


Maxtor

Recommended Posts

bmw.jpg.f57dc39db875be80c6a550288df188aa

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Auto Express, ο επικεφαλής του τμήματος EV της Βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Robert Irlinger αποκάλυψε ότι η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει μία ηλεκτρική έκδοση του γνωστού hatchback της σειράς 1, με την ονομασία BMW i1 μέσα στο 2021. Το i1 θα είναι ένα εισαγωγικό (entry level) όχημα για την Γερμανική εταιρεία που θα μοιάζει με ένα συμβατικό βενζινοκίνητο αυτοκίνητο και μόνο τα ειδικά διακριτικά θα το διαφοροποιούν εξωτερικά από την απλή έκδοση.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Robert Irlinger πρόσθεσε ότι η BMW έχει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τα μοντέλα που μπορεί να μετατρέψει σε ηλεκτρικά στην συνέχεια. «Θα δείτε την ηλεκτροκίνηση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο μας» είπε και συμπλήρωσε «Μπορούμε να αναδιαμορφώσουμε τόσο την εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα μας όσο και την πισωκίνητη πλατφόρμα μας, και οι δύο μπορούν να επιδείξουν όλες τις τεχνολογίες – οι πελάτες μας έχουν την δύναμη της επιλογής».

Στις αρχές της χρονιάς φέτος, στην εκδήλωση NEXTGen της εταιρείας, η BMW δήλωσε ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει 12 πλήρως ηλεκτρικά οχήματα και 13 υβριδικά plug-in μέχρι το έτος 2023. Εκτός από το i1, δύο ακόμη οχήματα που πρόκειται σύντομα να βρεθούν στους εκθεσιακούς χώρους των αντιπροσώπων BMW είναι τα iX3 (suv) και i4 (sedan).  

Engadget

 

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...