Jump to content

Νέο Fitbit Versa 2 με οθόνη OLED και υποστήριξη Alexa


Maxtor

Recommended Posts

Fitbit-Versa-2-1280x720.jpg.dcdd1cafe938

Το Versa 2 έρχεται με οθόνη AMOLED που υποστηρίζει λειτουργία Always-On. Η εταιρεία υποστηρίζει πως η μπαταρία της συσκευής με τη λειτουργία Always-On ενεργοποιημένη επαρκεί για περίπου δύο ημέρες λειτουργίας, ενώ με τη λειτουργία απενεργοποιημένη επαρκεί για πέντε ημέρες.

Η συσκευή υποστηρίζει την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon, και είναι η πρώτη της Fitbit με αυτή τη δυνατότητα. Η υλοποίηση πάντως της Alexa είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει με άλλες συσκευές. Έτσι, αν και ο χρήστης μπορεί να μιλήσει στην Alexa μέσω του μικροφώνου της συσκευής, η Alexa δεν ανταποκρίνεται με ομιλία, αλλά με μηνύματα κειμένου στην οθόνη της συσκευής. Κατά τα άλλα, λειτουργεί όπως θα περιμένατε (απαντάει σε ερωτήσεις, μπορεί να σας υπενθυμίζει διάφορα, να ελέγχει συσκευές στο σπίτι κ.ά.).

Το νέο Versa 2 διαθέτει κάσα από κράμα αλουμινίου και είναι water-resistant μέχρι τα 50 μέτρα και διαθέτει αισθητήρα για την μέτρηση των καρδιακών παλμών. Η συσκευή διαθέτει μόνο ένα πλήκτρο στην αριστερή πλευρά της κάσας, που είναι προγραμματιζόμενο.

Πέρα από heart rate tracking, υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες tracking όπως τρεξίματος, ποδηλασίας αλλά και του ύπνου (στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και μία νέα λειτουργία που ονομάζεται Sleep Score που αναλύει με λεπτομέρεια τα μοτίβα ύπνου του χρήστη λαμβάνοντας υπόψη και τους καρδιακούς παλμούς κ.ά.

Fitbit-Versa-2-family-image.jpg.582a7b06fefbff41bff80f7a424c3b71.jpg

Η συσκευή που διαθέτει NFC υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές μέσω Fitbit Pay αλλά δυστυχώς συνεχίζει, όπως και ο προκάτοχός της, να μην ενσωματώνει GPS και επομένως είναι απαραίτητο το pairing με το κινητό του χρήστη για την παρακολούθηση του τρεξίματος. To Versa 2 υποστηρίζει Spotify αλλά αν δεν είστε συνδρομητής στην γνωστή μουσική υπηρεσία, ο αποθηκευτικός χώρος χωράει έως και 300 τραγούδια, ενώ η συσκευή είναι επίσης συμβατή και με Pandora ή Deezer.

Fitbit-Versa-2-all-watches.jpg.ca70c2389b0edcdfaccaae9c0564ee1e.jpg

H «standard edition» του Versa 2 στοιχίζει $199,95 ενώ η «special edition» (που περιλαμβάνει ένα σπέσιαλ λουράκι και τρεις μήνες δωρεάν συνδρομή στη νέα υπηρεσία της εταιρείας Fitbit Premium στοιχίζει $229,95. Το Fitbit Versa 2 θα λανσαριστεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τη νέα συσκευή, η Fitbit ανακοίνωσε και μία νέα υπηρεσία με την ονομασία Fitbit Premium. Πρόκειται για μία υπηρεσία «coaching» που στοιχίζει $80 τον χρόνο ή $10 τον μήνα και προσφέρει συγκεκριμένα προγράμματα άσκησης που ταιριάζουν στον σωματότυπο κάθε χρήστη, προγράμματα δίαιτας και ελέγχου του σωματικού βάρους.

SlashGear

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...