Jump to content

Ο Gabe Newell αφήνει να εννοηθεί ότι το Half-Life 3 είναι υπό ανάπτυξη


Maxtor

Recommended Posts

231.jpg.79c8b4a705bfdfc15752d72930dea0ae

Η σχετική δήλωση έγινε στα πλαίσια του λανσαρίσματος του Valve Index VR, του νέου συστήματος εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας. Συγκεκριμένα ο Newell δήλωσε ότι «η επίτευξη των στόχων μιας εταιρείας δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή. Έτσι το Half-Life οδήγησε στο Half-Life 2, το Source στο Source 2, ενώ οι πειραματισμοί μας με το Team Fortress 2 μας έδωσαν την ευκαιρία να φτιάξουμε το Dota. Οπότε, ίσως μια μέρα ο αριθμός 2 να μας οδηγήσει σε έναν αστραφτερό/λαμπερό ακέραιο αριθμό, κάπου... θα το δούμε στην πορεία».

Φυσικά η δήλωση αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επιβεβαίωση ότι η Valve εργάζεται πάνω στο Half-Life 3, ειδικά όταν το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει δημιουργήσει το δικό του μύθο στη βιομηχανία του gaming, και με τον CEO της Valve να μην είναι ξεκάθαρος για το συγκεκριμένο τίτλο. Το Half-Life 2 έκανε την εμφάνισή του το 2007 και από τότε εκατοντάδες άρθρα έκαναν αναφορά για τα επόμενα πλάνα της Valve για τη σειρά, χωρίς όμως η εταιρεία να δείξει ποτέ ότι σκέφτεται σοβαρά τη δημιουργία ενός ακόμα παιχνιδιού Half-Life, μια αρκετά περίεργη απόφαση σε κάθε περίπτωση.

Στην ίδια πάντως παρουσίαση ο Gabe Newell άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρεία του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ασύρματο σύστημα εικονικής πραγματικότητας. 

Techradar

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...