Λοιπόν.. δοκίμασα τον οδηγό του waterkiller... (θα εκανα εκεί την ερώτηση αλλα topic locked)
έχω βάλει pass όταν δημιουργούσα την db...ο waterkiller στο guide έλεγε να μην βάλουμε pass... αλλά αν δεν έβαζα pass δεν εμφανιζόταν το next... και έτσι αναγκαστικά έβαλα..
έχω κολήσει στο σημείο που λέει τρέξτε το RegisterGameServer.μπατ οταν το τρέχω μου λέει διάφορα κ στο τέλος λέει
"... 15 more
press any key to continue"
χωρίς να κάνω register τον server... πιστεύω πως είναι από το pass που έβαλα γιατί κάπου στην μέση λέει:
caused by: java bla bla bla using password:NO
που σημαίνει πως πρέπει να δηλώσω κάποιο pass ωστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στην βάση...
πήγα στο server.properties (που βάζουμε ip κλπ κλπ) βρήκα το
Login=root
Password=
MaximumDbConnections=50
και απλά μετά το Password= έβαλα το pass τις ΄βασης μου...
δεν έγινε κάτι όμως... μπορεί κάποιος να με help... τι πρέπει να κάνω edit? ή τουλάχιστων πώς να βγάλω τον κωδικό απο την βάση?
thanks γιατί ξέρω πως θα με βοηθησει κάποιος... κ για να φανώ ευγενικός...
🚀 **TOMORROW – GRAND OPENING!** 🚀
📅 **Grand Opening Date:** 5 December 2025
⏰ **Time:** 20:00 GMT+2
🎫 **BONUS CODE:** `WELCOME-TO-L2MID`
⚠️ Limited to the **first 100 players** only!
🖥️ **Server Info:**
- 🕒 The server will open **1 hour earlier (19:00 GMT+2)** so you can create your characters.
- 🧍 All important **NPCs will appear at 20:00 GMT+2** for the official **GRAND OPENING**.
💡 **How to redeem the bonus code:**
- After you create your character, log in to the **L2Mid Panel** and redeem your bonus here:
🔗 https://l2mid.com/account.php#dash-promocode
🎁 **BONUS CODE REWARDS:**
🧪 Mana Drug × 50
🛡️ Greater CP Potion × 50
❤️ Greater Healing Potion × 50
📜 Blessed Scroll of Escape × 5
⭐ Bonus Rune – 3 Hours × 1
⚔️ Get ready for the start of your new adventure on **L2Mid**!
Question
valerios
Καλησπέρες παιδιά...
Λοιπόν.. δοκίμασα τον οδηγό του waterkiller... (θα εκανα εκεί την ερώτηση αλλα topic locked)
έχω βάλει pass όταν δημιουργούσα την db...ο waterkiller στο guide έλεγε να μην βάλουμε pass... αλλά αν δεν έβαζα pass δεν εμφανιζόταν το next... και έτσι αναγκαστικά έβαλα..
έχω κολήσει στο σημείο που λέει τρέξτε το RegisterGameServer.μπατ οταν το τρέχω μου λέει διάφορα κ στο τέλος λέει
"... 15 more
press any key to continue"
χωρίς να κάνω register τον server... πιστεύω πως είναι από το pass που έβαλα γιατί κάπου στην μέση λέει:
caused by: java bla bla bla using password:NO
που σημαίνει πως πρέπει να δηλώσω κάποιο pass ωστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στην βάση...
πήγα στο server.properties (που βάζουμε ip κλπ κλπ) βρήκα το
Login=root
Password=
MaximumDbConnections=50
και απλά μετά το Password= έβαλα το pass τις ΄βασης μου...
δεν έγινε κάτι όμως... μπορεί κάποιος να με help... τι πρέπει να κάνω edit? ή τουλάχιστων πώς να βγάλω τον κωδικό απο την βάση?
thanks γιατί ξέρω πως θα με βοηθησει κάποιος... κ για να φανώ ευγενικός...
12 answers to this question
Recommended Posts