kamikazi1993 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ama pezete Faction server dld GooDvsEviL logika i good 8a einai sto elven vilage k i kakh 8a einai sto dark elven vilage... beneis Good k pas ekei sta kagela pou einai dipla stin Gatekeeper patate mia fora click e3w dld katw sto nero k to afineis molis stamatisei na trexei kaneis ena rr k molis beis pali mesa sto game 8a einai e3w k.......... 8a boreis na pas sto dark elven vilage na kaneis Farm adena ;) alla pws 8a to kaneis nai ...... dn to ipa lipon...... pas stin buffer k patas sinexia HEAL k o allos 8a se kill sinexia k etc 8a mazepsete polla pvp :P :o Quote
`Gerero® Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 On 11/25/2008 at 7:14 PM, kamikazi1993 said: ama pezete Faction server dld GooDvsEviL logika i good 8a einai sto elven vilage k i kakh 8a einai sto dark elven vilage... beneis Good k pas ekei sta kagela pou einai dipla stin Gatekeeper patate mia fora click e3w dld katw sto nero k to afineis molis stamatisei na trexei kaneis ena rr k molis beis pali mesa sto game 8a einai e3w k.......... 8a boreis na pas sto dark elven vilage na kaneis Farm adena ;) alla pws 8a to kaneis nai ...... dn to ipa lipon...... pas stin buffer k patas sinexia HEAL k o allos 8a se kill sinexia k etc 8a mazepsete polla pvp :P :o ayto me thn buffer einai pasignosto ala ayto me to rr proti fora to akouo dld sto sigkekrimeno simeio exo akousi pola bug me rr pou bgenis apo poli se faction server pantos nc share :P Quote
gery6 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 k ego prwti fora to akouw,kali fash omws Quote
k0st4C Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 egw 3erw kati paromoio.. p sbhnw kati arxeia kai dn vlepw tis petrec :P auto dn to eixa 3ana akousei.. nC :P Quote
TorRento® Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 kalitera tha itan na kaneis to alo pou den blepeis toixous !!!!!!!!!!!!! mpite c:/programs files/LineageII/Anomations kai kante delete ta NPC +NPC2 Quote
arougaman Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 me auto stis arxes tou mafia eixa bgalei panw apo 30k adena.. ston mafia eixe ws eksis..phgaines cemetery 2..ekanes soe..o kakos se barouse me mpounies kai otan efeuges ton epairnes mazi sou sto village sou.e apo kei kai pera ta gnwsta..buffer kai heal :D Quote
raggasex Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 kalo ala ama se di o gm ban me tin mia ke tzaba kopos Quote
lockerakos Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ok file to kserw kai gw ayto kai dulevei alla na to kaneis otan dn einai mesa gm gt alliws bb Quote
nikthegreek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 e auto pu les einai poly palio.!!!. toulaxiston uparxei kanenas allos faction server ektos ton mufo mafia k ton allon pu einai banarismena ta ellinika ip? oxi tpt allo epeidh varethika tous allous server.. Quote
NightmareSenario Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 egw kanw sto k00fs vs n00bs to bugg p svineis ta arxeia kai meta exw ena daggeri kai sti sinexeia qq :) Quote
nikthegreek Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 On 2/6/2009 at 9:53 PM, bikso96 said: kalitera tha itan na kaneis to alo pou den blepeis toixous !!!!!!!!!!!!! mpite c:/programs files/LineageII/Anomations kai kante delete ta NPC +NPC2 Animations ? :P Quote
ult7ras Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 K an dn ine se aytes tis 2 topo8esies (DE,Elven) ??? @@ ??? Quote
BROFTW Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Boris akomi na valis 1 noob k 1 koof p.x sto jail k sinexomena na xonis to bot to opio kani respawn eki... Dn boro na sas po pos 8a bite jail gt 8a to di ke 8a to fixari o admin tou mafia... Stilte m pm k 8a sas po [move]P.s alakse to title tou topic[/move] Quote
Recommended Posts