kalimeris Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 loipon sinithos kathe faction server exei kai ena spot stin gk gia ena rb loipon kalo tha itan afou pate me pt esis i kapios apo to pt na sas na einai tank i warlord (kalitera worlord) otan to rb ftani sto telos kante agression me tank kai provoke me warlord (to provoke pianei se megaliteri apostash) kai etsi oi aloi tha exoun target esas kai to pt sas tha hit to rb kala adena kai drops 1on: an pareis ola ta target pano sou ...:Psofises:... 2on: den eiparxei periptosh na riksei ban kapios gm gia auto to pragma dioti den theorite bug... einai katharo "trick" to opio mporei na to kanei o kathenas eleuthera...skill einai apla... -3on: ektos an o gm einai koutakas i kanas player p tha erixne to rb k neuriase... p.s kalo!
`Gerero® Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 1on: an pareis ola ta target pano sou ...:Psofises:... ti na po re paidia... to exo eksigisei 100 fores kai dn mporite na to katalabete tha sas doso ena paradigma eimai ego koof faction kai exo paladin kai eimai se pt pame oli mazi sto rb kai pros to telos kano aura hate kai me pernoun oloi target otan se pernei to faction s targeet dn mporoun na se hit gt einai apo to diko s faction
marina69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 e kala aplo kai pistevo poli to exoun kani
la8osman Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 :o GAMATO 8A TO DOKIMASW MAFIA ELPIZW NA MHN FAW BAN :p
`Gerero® Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 me tetio mlka admin dn eiparxei periptosi na fas ban kai dn mpenei pote ara kane oti thes
Thanoxoveris Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ama einai na ta vriskoun apo to gm pios o logos
Spyr0s Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 den petyxe se kana dio server pou paizo e3igise to kalitera mono ston mafia 8a piani,... an piani
DraccuSunc Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 r ti na po re paidia... to exo eksigisei 100 fores kai dn mporite na to katalabete tha sas doso ena paradigma eimai ego koof faction kai exo paladin kai eimai se pt pame oli mazi sto rb kai pros to telos kano aura hate kai me pernoun oloi target otan se pernei to faction s targeet dn mporoun na se hit gt einai apo to diko s faction pes oti exis pari pano s to target ta items dn pane sto last hit ??? ara ti noima exi
..TغØøº°* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dn nmz pws 8ewrhtai exploit.. alla trick... h mln e3upnos tropos g kala drops... opws k n t pareis kalo ein xD
bboycrashmill Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kalo ayto alla dn einai kai tpt spoudew etsi kialios stn mafia pia dn vgenei t boss kai einai diskolo me toso liga atoma na t xosete gt twra pia ston mafia dn patane poli apo tote p xalase eidika o 03
Recommended Posts