oldhiphop Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 oti 8a skas pola miss?oute auto to upologises?Tespa den einai oute bug oute tpt.Srr filos ala tsampa to post edw p ekanes.
xaxas4pac Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 re si dn einai auto bug oute eksipnava ama einai re file pame pvp esu me bishop kai ego me ton toxiti :P dn leei :P
`Gerero® Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kati asxeto ego dn mporo na do ayto post to mono p blepo sto proto post einai to locked tpt alo dld ti ginete ???? prepi na exo kapio dikaioma gia na do ayto to post ????
eloxim Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kala re sobarologite ti lete edw?ego opws k o gerero blepw to first topic na grafei locked eleoc
gamestyle7 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 kala re sobarologite ti lete edw?ego opws k o gerero blepw to first topic na grafei locked eleoc Htan KAPOTE ena topic edw giayto to vlepeis locked :D
MaDNeX Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 opws kai na exei min psaxneste paidia... gt stous Gracia srv o Bishop einai poli imba mage... alazei morfi k mirazei apeiro skill me 1400 casting :p kai exei k thn mlkia skill pou den ton pianei tpt gia 8 sec...(gia pvp srvs einai mia xara)
`Gerero® Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Htan KAPOTE ena topic edw giayto to vlepeis locked :D gt to blepo locked ?? ayto einai to thema an mporis na kanis kati san author kanto opos na to kanis unlocked an exis to privilage i kapios mob i kai stin telikh katse kai ksanagrapsto :P
Recommended Posts