Jump to content

PSP Slim&Lite v3.95 Pws tha kanw downgrade?

Recommended Posts

Posted

Loipon agorasa ena PSP Slim&Lite me v3.95 kai epeidi den psinome na agorazw umd giati ta paixnidia ekeina einai ektos apo moufes kai akriba kai den leei.Xerei mipws kanenas sas pws na kanw downgrade to psp mou?dokimasa merika pragmata apo kati anoita forum,alla tzifos.Psaxnw kapoion pou na to exei kanei auto to downgrade idi.Opoios loipon nomizei pws xerei akribws ginete an tou itan eukolo na mou kanei ena pm i na ta pei edw sto topic tha hmoun eugnwmwn.

Euxaristw

Posted

Loipon agorasa ena PSP Slim&Lite me v3.95 kai epeidi den psinome na agorazw umd giati ta paixnidia ekeina einai ektos apo moufes kai akriba kai den leei.Xerei mipws kanenas sas pws na kanw downgrade to psp mou?dokimasa merika pragmata apo kati anoita forum,alla tzifos.Psaxnw kapoion pou na to exei kanei auto to downgrade idi.Opoios loipon nomizei pws xerei akribws ginete an tou itan eukolo na mou kanei ena pm i na ta pei edw sto topic tha hmoun eugnwmwn.

Euxaristw

Well to downgrade apo oti katalava einai kati gia na exeis pexnidia tzampa??

Posted

asto prepi na exeis kapoion filo pou na asxolite me auta  kai na exei to katalhllo eksoplismo(Pandora Battery+MemoryStick+kai to Logismiko)alliws ksilosou kai pane dwse na sto spasoun se kanena magazi!

Posted

Downgrade simenei na kaneis to logismiko pou exeis perasei sto psp mikrotero px apo 3,95 na to kaneis 3,75 kai afto ginete mono me sigkekrimenous tropous oi opoioi einai duskolei gia afto kalitera opos eipe o NITROUS SYSTEM vres kapion pou na kserei polla kai na exei ton katalilo eksoplismo