Καλησπέρα αλάνια! Το Project που μαλακίζομαι είναι Interlude οπότε δεν έχει να κάνει και πολύ με .xml όπως το H5, τα πιο πολλά είναι στην sql. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και την δημιουργία ενός δικού μου item. Πχ θέλω να πάρω ένα υπάρχον αντικείμενο ας πούμε τα adena και θέλω να χρησιμοποιήσω το εικονίδιό του σε ένα item που θέλω εγώ να δημιουργήσω. Ας πούμε ότι λέγεται “Test Adena” με id 55555. Η ενέργειες που κάνω είναι: 1)Περνάω στην βάση, στον πίνακα items τα απαραίτητα στοιχεία ID,Όνομα κτλ. 2)Περνάω στα αρχεία etcitemgrp & itemname-e τα στοιχεία με το id 55555.
Στην ουσία δημιουργό ένα κλώνο το αντικειμένου Adena με ένα άλλο όνομα και id. Όταν κάνω μέσα στο game, create item με id 55555 μου λέει ότι έχω στο inventory μου ένα item με ID 55555 αλλά όταν ανοίγω να δω, σκατά… Τίποτα δεν μου δείχνει… Τι λάθος κάνω?
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
I don't understand what is happening. Whenever I try to attack another character with a non-GM character, this message is printed on the console. Does anyone know what's going on?
🚨 Only 2 Days Left Until Our Beta Launch! 🚨
The wait is almost over! In just two days, we'll be opening up our beta, and there's so much for you to explore and experience. We can't wait for you to dive in, test things out, and share your thoughts with us.
Your feedback will help shape the future, and we're excited to have you on this journey with us! 🌟
Question
kapemstyle
Καλησπέρα αλάνια!
Το Project που μαλακίζομαι είναι Interlude οπότε δεν έχει να κάνει και πολύ με .xml όπως το H5, τα πιο πολλά είναι στην sql.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και την δημιουργία ενός δικού μου item.
Πχ θέλω να πάρω ένα υπάρχον αντικείμενο ας πούμε τα adena και θέλω να χρησιμοποιήσω το εικονίδιό του σε ένα item που θέλω εγώ να δημιουργήσω.
Ας πούμε ότι λέγεται “Test Adena” με id 55555.
Η ενέργειες που κάνω είναι:
1)Περνάω στην βάση, στον πίνακα items τα απαραίτητα στοιχεία ID,Όνομα κτλ.
2)Περνάω στα αρχεία etcitemgrp & itemname-e τα στοιχεία με το id 55555.
Στην ουσία δημιουργό ένα κλώνο το αντικειμένου Adena με ένα άλλο όνομα και id.
Όταν κάνω μέσα στο game, create item με id 55555 μου λέει ότι έχω στο inventory μου ένα item με ID 55555 αλλά όταν ανοίγω να δω, σκατά… Τίποτα δεν μου δείχνει…
Τι λάθος κάνω?
7 answers to this question
Recommended Posts