Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Βασικά, το πρόβλημα που είναι άμα ο άλλος του ripάρει τα htm ή όχι?

Κολλήσατε σε ανούσιο θέμα... Λες και ότι free NPC και μερικά private, υπάρχουν στο maxcheaters είναι φτιαγμένο από αυτούς που τα ανεβάζουν.. Επειδή επεξεργάζονται 2-3 πράγματα.

Stinky μη χαλιέσαι ρε φίλε. Σιγά... Στα @@ σου αν στα πάρει ο Insider και ο κάθε Insider.

o server den ginete apo tis ikonikes omorfies tou.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι, αν ένας άκυρος που δε ξέρει την τύφλα του, βαριέται να βάλει ιδέες, ανοίξει ένα έτοιμο Pack το οποίο πες ότι είναι το καλύτερο που έχει αγοράσει, θα έχει επιτυχία ο Server?

Ενώ ένας που βάζει ομορφιά και ιδέες, θα πάρει τα @@ του?

Με αυτή την λογική ψηλέ, δε πας πουθενά...

Edited by 'Baggos'
Posted

εγω παντος αμα μπω σε σερβερ και δω 2 πουτσοnpc's που ειναι commons με ολους τους αλλους σερβερ θα πω ειναι ακομα ενας random σερβερ και θα βγω ετσι οπως ειμαι ;3

αμα δεν μπορεις να δωσεις λιγο χρονο να φτιαξεις 2-3 htmls για το "εχω κανει κατι δικο μου σε αυτν τν σερβερ" γμστο αστο  :)

Βασικά, το πρόβλημα που είναι άμα ο άλλος του ripάρει τα htm ή όχι?

Κολλήσατε σε ανούσιο θέμα... Λες και ότι free NPC και μερικά private, υπάρχουν στο maxcheaters είναι φτιαγμένο από αυτούς που τα ανεβάζουν.. Επειδή επεξεργάζονται 2-3 πράγματα.

Stinky μη χαλιέσαι ρε φίλε. Σιγά... Στα @@ σου αν στα πάρει ο Insider και ο κάθε Insider.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι, αν ένας άκυρος που δε ξέρει την τύφλα του, βαριέται να βάλει ιδέες, ανοίξει ένα έτοιμο Pack το οποίο πες ότι είναι το καλύτερο που έχει αγοράσει, θα έχει επιτυχία ο Server?

Ενώ ένας που βάζει ομορφιά και ιδέες, θα πάρει τα @@ του?

Με αυτή την λογική ψηλέ, δε πας πουθενά...

+++++

//to Insider

8a kaneis rip ta npc.. kai ? 8a kaneis share... kai ? "Winner" ?

Kai defteron.. ti na ta kaneis ta html an dn litourgoun ta java tou ? -.- gt opos se kovw "Insider" variese na kouniseis to podikh

Posted

Giati tosi fasaria re paides gia ena Npc?Vasika gia ena html??

Dat

Topic locked. (den vlepw kanena logo gia na minei open)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...