Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε μαλακα δεν φταιω εγω αυτες με κανανε ετσι :P :P

...

Asteios opws panta :P

/laugh

Posted

Εγω σκεφτομαι και με τα δυο :P .. Το κατω ομως εχει δικο του εγκεφαλο και δρα μονο του οπως λενε ολοι :) .. Ξεφυγαμε ομως απο το θεμα μας!

Posted

Pisteuw to sxoleio m einai poli organomeno ax0ax00ax

Simera me allaksan 3 tmimata...  LOOOL

mes sthn organwsh eiste :S k ego ama se blepa 10 isws 8a se allaza :-x :P :P :P
Posted

k ego ama se blepa 10 isws 8a se allaza :-x :P :P :P

/laugh ?!

Me allaksan gt eixaN tous logous tous....

Pigan oloi oi filoi m se ena tmima.... k emena me evalan se ena allo me kt rossomplinkous...

K lew ti ginete edw ? Ma8enw aurio pali 8a allaksoune.. K oloi dilosane astronomia k egw o mpaglamas piga k eipa pliroforiki k simera ta ksanamoirasan ta tmimata k oloi ma oloi oi gnwstoi mou mpikan se ena tmima mono astronomia k egw mpika pali me kolofatseS :S

K piga katw... k ekana fasaries .. lew 8elw allagi ma8imatos..... apo pliroforiki se astronomia k episis allagi tmimatos k egine ena mpaxalo.. zalistika xa0ax0

Posted

/laugh ?!

Me allaksan gt eixaN tous logous tous....

Pigan oloi oi filoi m se ena tmima.... k emena me evalan se ena allo me kt rossomplinkous...

K lew ti ginete edw ? Ma8enw aurio pali 8a allaksoune.. K oloi dilosane astronomia k egw o mpaglamas piga k eipa pliroforiki k simera ta ksanamoirasan ta tmimata k oloi ma oloi oi gnwstoi mou mpikan se ena tmima mono astronomia k egw mpika pali me kolofatseS :S

K piga katw... k ekana fasaries .. lew 8elw allagi ma8imatos..... apo pliroforiki se astronomia k episis allagi tmimatos k egine ena mpaxalo.. zalistika xa0ax0

astronomia 8es na dhlwseis? ???

x0ax0a0xa0xa0x0a0xa0xa0x0a0xa0xa0x0ax0a0x0ax0a0xa0xa0a0

Posted

astronomia 8es na dhlwseis? ???

x0ax0a0xa0xa0x0a0xa0xa0x0a0xa0xa0x0ax0a0x0ax0a0xa0xa0a0

E nai re file astrologos ftw h astronomos pws tn peo legete....

Posted

E pisteuw to ma8ima paizei simantiko rolo stn deutera lukeiou.....

Dn s lew oti pigame oloi to idio epeidi dn pige kaneis... K twra eimaste oloi mazi se ena tmima k 8a ginei tis poutanas... Oxi oti dn 8a mas xwrisoun ax0ax0a edw prwti mera simera re k..  apovoli 8a etroga :S

Se ligo kairo arxizoun 5hmeres ax0ax0 :P

Posted

E pisteuw to ma8ima paizei simantiko rolo stn deutera lukeiou.....

$k@t@ ma8hma 8a kanete >_> dn metraei to ma8hma oloi 19 pairnoun gia na boh8h8oun sto meso oro
Posted

Εγω πηγα πληροφορικη τεχνικος δικτυων ... θα σας φτιαχνω τα δυκτια χαχα :) ... Ασε με καλεσανε σε ενα παρτακι σημερα ολα τα λεφτα! Κατι κοπελες π γνωρισα το πρωι!

Posted

xaxaxa!!! egw dilosa pliroforiki k 8a eimai me mia Gkomenitsa p nmzw me goustarei...8a tis di3w ta kolpa ^^ :D :D

! Κατι κοπελες π γνωρισα το πρωι!

8elw k gwwwwwwwwwwwwwwww :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...