Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τι τσατ βαν λες εσύ ωρε

η πανεμορφη μπανανα ειμαι μωρε :3 

ΧΑΧΑΑ CHAT BAN χα0χαχαχα

χαχαχα μαλακα ηρθε η σειρα μου τωρα :( μαλλον επειδη χωρισαμε για τον SweeTs, εσυ το εκανες παραδεξου το!  :'(  :'(

Posted

η πανεμορφη μπανανα ειμαι μωρε :3 

χαχαχα μαλακα ηρθε η σειρα μου τωρα :( μαλλον επειδη χωρισαμε για τον SweeTs, εσυ το εκανες παραδεξου το!  :'(  :'(

Νο εγω χωρισα με τον Justice.. περιμενα να γυρναει σπιτι και να μ κανει χαδακια αλλα γυρναγε και μου βαραγε ενα πλαστικο hammer στο κεφαλι και φωναζε BANNED BANNED

του λεω ΟΧΙΙΙΙΙ δεν παει ετση η σχεση μας, ουτε η ορθογραφια.

Οποτε δεν εχω βυσμα-μεσον να σε κανω chat ban.. θα κλαφτω λιγο αλλα νταξει τι να σ κανω.

Posted

παω να παιξω κανενα λολ πληγωθηκα

Το κατάλαβα :3

Αντε σε λίγο καιρό θα φτάσω 30 είμαι 25 εδώ και κάνα μήνα

Posted (edited)

Το κατάλαβα :3

Αντε σε λίγο καιρό θα φτάσω 30 είμαι 25 εδώ και κάνα μήνα

Se rotise kaneis? Ante mhn er8w ekei me ton elfo kai grapsoume me spray stous toixous exw apo to spiti sou "C# PROSKINHMENH, JAVA PETHAMENH"

Edited by AccessDenied
Posted

taytotita.jpg

Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες.

Οι νέες ταυτότητες έρχονται καθώς υπάρχουν σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ για αλλαγή των υπαρχόντων ταυτοτήτων οι οποίες πλαστογραφούνται εύκολα.

Pame gia chiparisma mazi me ta skulia dab dab gav gav.

Posted

taytotita.jpg

Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες.

Οι νέες ταυτότητες έρχονται καθώς υπάρχουν σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ για αλλαγή των υπαρχόντων ταυτοτήτων οι οποίες πλαστογραφούνται εύκολα.

gav gav θα βλέπουν και που την πίνουμε ;

Posted

taytotita.jpg

Δηλαδη τωρα ο Justice μπορει να με κανει Mute παντου?

Posted (edited)

ακόμα και την ώρα που χέζεις 

Συγνωμη για να καταλαβω, πες οτι ειμαι στην κρεβατοκαμαρα με τον Justice και κοιμομαστε σαν ζευγαρι που ειμαστε.

θα μπορει ο xdem να μας κανει tracking και να μας χακαρι στον υπνο μας?

Edited by AccessDenied
Posted

Συγνωμη για να καταλαβω, πες οτι ειμαι στην κρεβατοκαμαρα με τον Justice και κοιμομαστε σαν ζευγαρι που ειμαστε.

θα μπορει ο xdem να μας κανει tracking και να μας χακαρι στον υπνο μας?

άμα είστε πίσω από vpn όχι