Lucky Dice Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 το ότι λέει οτι θα μας γαμήσει δεν είναι λόγος για ban ? Quote
xxdem Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 το ότι λέει οτι θα μας γαμήσει δεν είναι λόγος για ban ? ti na gamisei apo sena re kakomiri Quote
Dask Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Γιατί εσύ άμα είσαι γκόμενα και σου πει ο δικός σου "θα σε γαμήσω" είναι λόγος για ban;Εγώ σας βλέπω ερωτικά εδώ μέσα. Και δεν κατάλαβα δηλαδή, λες κι έχει σημασία το αν φάω ban ή όχι. Θα σε γαμήσω κυριολεκτικά όχι στο φορουμ, οπότε με ότι account και να μπω ο κώλος σου θα παραβιαστεί.Αλλά αυτό είναι άσχετο. Quote
pirama Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Γιατί εσύ άμα είσαι γκόμενα και σου πει ο δικός σου "θα σε γαμήσω" είναι λόγος για ban; Εγώ σας βλέπω ερωτικά εδώ μέσα. Και δεν κατάλαβα δηλαδή, λες κι έχει σημασία το αν φάω ban ή όχι. Θα σε γαμήσω κυριολεκτικά όχι στο φορουμ, οπότε με ότι account και να μπω ο κώλος σου θα παραβιαστεί. Αλλά αυτό είναι άσχετο. emeis malon prepei na arxisoyme na kanoyme parea ..... Quote
Justice Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 το ότι λέει οτι θα μας γαμήσει δεν είναι λόγος για ban ? Δεν μιλάω . Quote
Xplicit7 Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Γιατί εσύ άμα είσαι γκόμενα και σου πει ο δικός σου "θα σε γαμήσω" είναι λόγος για ban; Εγώ σας βλέπω ερωτικά εδώ μέσα. Και δεν κατάλαβα δηλαδή, λες κι έχει σημασία το αν φάω ban ή όχι. Θα σε γαμήσω κυριολεκτικά όχι στο φορουμ, οπότε με ότι account και να μπω ο κώλος σου θα παραβιαστεί. Αλλά αυτό είναι άσχετο. Ρωτήστε και τον Βάζελο και τον Pwnz0r, τους παραβίαζε τις κωλοτρυπίδες για τουλάχιστον 3 χρόνια. Quote
Dask Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Justice πάνω από το VIP Member γράφει Banned. Δε ξέρω αν είναι bug ή και καλά σημαίνει ότι έχω φάει ban στο παρελθόν. Στον πούτσο μου κιόλας άσ'το ωραίο είναι. Quote
Justice Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Justice πάνω από το VIP Member γράφει Banned. Δε ξέρω αν είναι bug ή και καλά σημαίνει ότι έχω φάει ban στο παρελθόν. Στον πούτσο μου κιόλας άσ'το ωραίο είναι. Αυτο νομιζω το αλλάζεις εσυ απο ρυθμίσεις . Quote
Justice Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Αυτο νομιζω το αλλάζεις εσυ απο ρυθμίσεις . Βασικά άκυρο εγώ το αλλάζω Quote
xxdem Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 me to ban tou thrilikou xdem account ti 9a ginei ? Quote
pirama Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Justice πάνω από το VIP Member γράφει Banned. Δε ξέρω αν είναι bug ή και καλά σημαίνει ότι έχω φάει ban στο παρελθόν. Στον πούτσο μου κιόλας άσ'το ωραίο είναι. kai to megethos ? an epitrepete ? Quote
Recommended Posts