Jump to content

Official Spam Topic ☂


Maxtor

Recommended Posts

και να μπει θα σε χέσει :P εγώ του λέω να μπει και δεν λέει να το κάνει :P

autos tha xasei :P

Link to comment
Share on other sites

Thano mpes mia skype

Με το που ανοίγει ο υπολογιστής, το έχω βάλει να συνδεέεται. Στείλε εσύ και αν δεν σου απαντήσω εκείνη την ώρα, θα σου στείλω σε κάποια άλλη φάση.

 

και να μπει θα σε χέσει :P εγώ του λέω να μπει και δεν λέει να το κάνει :P

Λελ. Έφυγε unfriend.  :P

 

Ποτέ δεν έχω δώσει λεφτά για το LoL γιατί απλά δεν αξίζει να δώσεις...Δυστυχώς μόνο οι τελείως καμένοι δίνουν για να το παίξουν δήθεν pro φάση. :-beep- yeah:

Skins είναι. Το λέει από μόνη της η λέξη. Αν έδιναν κάποια χαρακτηριστικά, τότε θα άλλαζε το θέμα. Αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν αξίζει να δώσει τα λεφτά του σε κάποιο skin από την στιγμή που του αρέσει το παιχνίδι. Ίσα ίσα υποστηρίζει και τη εταιρία για μελλοντικές αλλαγές προς όφελος όλων. Τώρα το εάν θα είναι δίκαιο το παιχνίδι και το πως θα στηθεί από την εταιρία, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

 

Εδώ έχω ακούσει από πιτσιρικά να δίνει 50 ευρώ για να κάνει donate στο LoL. :not bad:

Και λίγα λες. Που να δεις άτομα πριν καιρό σε μικρότερες ηλικίες και σε άλλα παιχνίδια να δίνουν και το σπίτι τους που λέει ο λόγος.

Αυτό το φαινόμενο υπάρχει χρόνια τώρα. 

 

Άστα ρε θάνο. Ξενερώνω με τέτοια άτομα -.-

Σταμάτα το τότε.  :P

 

Έχω σταματήσει το LoL εδώ και κανα χρόνο. Δεν μπορώ να πω πλέον ότι ξέρω να παίζω καλό LoL. Ότι αφήνεις, σε αφήνει. Ευτυχώς σταμάτησα στον καιρό πάνω που μπένανε μέσα όλοι οι κατεστραμένοι, ανάπηροι και έπαιζε μέχρι και η κουλή μαρία στην κυριολεξία. Όμως στις αρχές όταν είχε βγει το LoL ήταν εντάξει. Μετά γαμήθηκαν τα πάντα. Πλέον και μετά από καμιά πενταετία WoW, και αυτό για να σκοτώσω κάπως το χρόνο μου όταν κάθομαι στον υπολογιστή. Αλλά βλέπω άτομα πολλά που αρχίσανε αυτό το HoS. Μου φαίνεται ωραίο παιχνιδάκι και από όσο έχω δει, πιο ωραίο από το LoL.

Δεν χάνεις και τίποτα το ιδιαίτερο. Το community του LoL, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι να σταματήσουν κάποια στιγμή να το παίζουν. Τον τελευταίο καιρό που παρακολουθώ τον Zake που παίζει συχνά (μιας και εγώ ουσιαστικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι σε ένα μεγάλο ποσοστό), βλέπω πως ακόμα και τα άτομα που ήταν υψηλότερα division στην προηγούμενη σεζόν, τώρα παλεύουν για να ανέβουν.

Το κυρίαρχο ρόλο όσο αναφορά τα περισσότερα παιχνίδια που βλέπουμε τώρα τον έχει η Blizzard καλώς ή κακώς. Και προφανέστατα τα περισσότερα παιχνίδια έχουν στηριχθεί σε αυτό που λέγεται WoW. Δεν μπορώ να προβλέψω, το τι τύχη θα έχει το καθένα, αλλά η αντιγραφή πάει σύννεφο. Τώρα αυτό, εάν είναι καλό ή κακό, θα το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Link to comment
Share on other sites

Έπρεπε να το τελειώσεις για να καταλάβεις ποια είναι;

 

Oχι απλα τελευταια φορα που ειχα δει το προφιλ δεν ειχα καν αρχησει το Akame, και οταν τελειωσα ετυχε την επομενη μερα να ξαναδω το προφιλ :P

Link to comment
Share on other sites

kati m thimizei to name ;o

 

 

 

DANTEEE

 

Ακριβώς.. Αν σκεύτεσαι αυτό που σκεύτομαι τότε ναι.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...