Jump to content

Question

Posted

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Μόλις έκανα setup ένα pack από L2jFrozen. O server ανοίγει κανονικά αλλά έχω θέμα με το πως να κάνω την σύνδεση με τα ip. Αν και ανοίξει αρκετούς server στο παρελθόν (2-3 χρόνια πριν) τα έχω ξεχάσει και δεν μπορώ να τα κάνω σωστά για αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας.

Έχω ανοίξει στο router μου τις ip 7777, 2016, 3306 και 9014 τις οποίες έλεγξα μέσω αυτού του site http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

Όλα καλά και από το site. Πείραξα το l2.ini βάζοντας την ip 192.168.10.4 αλλά δεν κάνει τίποτα όταν προσπαθώ να κάνω login.

Να προσθέσω ότι ο LS/GS είναι σε υπολογιστή που δεν έχει εγκατεστημένο το L2. Προσπαθώ να συνδεθώ στον server μέσω άλλου υπολογιστή που βρίσκεται και αυτός στο τοπικό δίκτυο αλλά τίποτα.

Παραθέτω πιο κάτω τα screeshots από τα consoles και τα properties του LS και GS.

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Download @ Dropbox:

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Για να logαρεις απο το πσ ο οποιο σηκωνει τον σερβερ,πρεπει να βαλεις στο ini την ip 127.0.0.1

• 0
Posted

Καλησπέρα φίλε και σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Να σου πω οτι δεν μπορώ και δεν θέλω να μπω από το pc που έχει τον server. Είναι αδύνατον γιατί ουσιαστικά ο υπολογιστής έχει μια onboard κάρτα γραφικών που είναι αδύνατον να σηκώσει το L2 client. Οπότε προσπαθώ να μπώ από το main pc που έχω.