Gladiatorl2 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) [Lineage ][- Epiloge] NPC: Blacksmith of Mammon ! Specialy for you all NEW LINK! FiX HTML! Orginal buttons! :D:D http://www.4shared.com/rar/Tbkfv0Y6ba/NPC_Blacksmith_of_Mammon_L-Epi.html? FOTO! 1.) http://pl.tinypic.com/view.php?pic=vens0k&s=8 2.) http://pl.tinypic.com/?t=postupload GOOD NPC 1000% FIX !!! orginal copy l2 DC ! I made it from scratch. Very please and give evaluation ! Zrobiłem dla was zajebistego npc bo zauważyłem ze tu jest syfff i badziewia ! krytyki to hu..j wam w du.. sami nie umiecie nic dać tylko krytykować ludzi ! wstawka dla początkujących ! jeśli macie problem napisać GG-22903714 ! Szukam współpracy !! Ambitnej chętnej osoby do wspólnej zabawy i pomocy do fixowania bugów w La2_VT !! Kronika Epiloge. Wymagany skype Mikro ! pisać każda pomoc się przyda:) Pozdrawiam i pisać na GaduGadu Edited August 21, 2014 by Gladiatorl2 Quote
Gladiatorl2 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 ok no problem :) ! I will give a new link Quote
Gladiatorl2 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 I gave a new link !! see a real marvel :):) Quote
Loses Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 a powiedz jesli jestes polakiem :D gdzie moge pobrac source od gracia?;d Quote
Gladiatorl2 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 napisz na GG 22903714 ! albo skype i pomoge ci Quote
Gladiatorl2 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 a powiedz jesli jestes polakiem :D gdzie moge pobrac source od gracia? ;D napisałem ci na GG wejdz na skajpa i pogadamy skype : Vitas21_ dzwoń !!! Quote
Extreamer Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 napisałem ci na GG wejdz na skajpa i pogadamy skype : Vitas21_ dzwoń !!! [PL] Gracia epilogue mozesz wziasc od l2jfree maja zrobione wszystko na mavenie i wymiata. Mozesz takze wziasc l2off gracia epilogue bo tez jest super. no zajebisity npc to nie jest, ale dla poczatkujacych to nawet niezly. Krytykowac mozemy bo dajesz to jako share i mamy takie prawo. Zrobiłem dla was zajebistego npc bo zauważyłem ze tu jest syfff i badziewia kk ;) Quote
Gladiatorl2 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 No wiesz są tu Asy że tak powiem mało ludzi coś robi a często otwiera ktoś mordę na kogoś bo tak jest. Ale zemnie jest Proo Developer to nie o to chodzi i wielka Lacha że odpisze szczerze w dupie to mam dla mnie to zabawa Luzik a samemu to się nie chce wstawki fajnej zrobić ! to tylko forum i rozumiem tez przesłania ludzi :) kolego Extreamer :) są ludzie co potrzebują się uczyć potrzebna im pomoc tylko nie każdy jej daje bo nei każdy ma cierpliwość są tacy co ją maja :) sam gówno umiem jakoś npc od podstaw od zera zrobiłem męczyło się ale się da :) coś tam :D pozdrawiam serdecznie Quote
Extreamer Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 to dobrze, od czegos zaczac trzeba przeciez :). dobra opinia jest gorsza niz od crytycznej opinii, bo tak to sie nie nauczysz :) Quote
Recommended Posts