Jump to content

Εμφάνιση Χριστόδουλου Ξηρού Με Επιστολή: Δεν Είμαι Αυτό Που Περιγράφετε, Είμαι Αυτό Που Φοβάστε


Xplicit7

Recommended Posts

Xiros20114sk.jpg

Επιστολή σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, απέστειλε ο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος αγνοείται, αφού πήρε άδεια και δεν επέστρεψε.

 

Ολόκληρη η επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού:

 

"Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,

 

παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.”

 

Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των ΜΜΕ θ' αρχίσουν τις κλάψες για τα απολεσθέντα

 

δικαιώματα, και θα ζητάνε όπως πάντα αίμα στην αρένα, έχω να πω τα εξής:

 

Καταρχάς, η δημοκρατία σας έχει αποθάνει προ πολλού και το εξάμβλωμα που έχει απομείνει είναι τόσο εξόφθαλμα φασιστικό που εξέχουν γύρω του οι αγκύλες της σβάστικας.

 

Μην παριστάνετε λοιπόν τους τιμητές και τους προστάτες τη στιγμή που δολοφονείτε τους νέους για 1.40€ και δεν σας καίγεται και καρφί. Όχι σε εμάς, απατεώνες των ΜΜΕ, φερέφωνα των δανειστών, δωσίλογοι του Δ' Ράιχ.

 

Είναι φυσικό η έξοδός μου να προκαλεί πανικό και τρόμο σε σας και σ' αυτούς που υπηρετείτε!

 

Αλλά όχι στην κοινωνία και στον λαό.

 

Είστε απέναντί μας, είστε τσανάκια αυτών που μας καταστρέψανε και αυτό είναι πλέον συνείδηση όλων.

 

Δε μας ξεγελάτε πια.

 

Δε σας σώζει τίποτα, ούτε τα Νταχάου που σχεδιάζετε, ούτε οι στρατιές των μισθοφόρων. Ότι και να κάνετε πολύ σύντομα το ποτάμι της οργής θα φουντώσει και θα σας πνίξει!

 

Και σας προειδοποιώ:

 

Μην τολμήσετε να κανιβαλλίσετε τους συγγενείς μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μη φαντασθείτε ότι θα επαναλάβετε τα όργια του 2002, όταν μας είχατε όλους αιχμαλώτους. Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει!

 

Για την ώρα τους αφιερώνω έναν στίχο απ' το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου

 

“Καραϊσκάκης”.

 

“Όταν γυρίσω θα σας γαμήσω”

 

Το αν κατάφερα να πείσω τους δεσμώτες να μου χορηγήσουν άδεια, το θεωρώ προσωπική επιτυχία και θα τους απαντήσω με την φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: “Χαίρομαι που εγέλασα έναν δόλιο”. Πράξη βέβαια που πλήρωσε με την ζωή του παιδιού του, που ήταν όμηρος του Αλή Πασά.

 

Αν ήσασταν έξυπνοι θα μας είχατε δώσει όχι απλά άδειες αλλά και ελευθερία, όμως φυσικά δεν είστε.

 

Τώρα την ύστατη ώρα αντί να φωνασκείτε υστερικά, να ετοιμάζετε πιο σκληρούς νόμους και πιο σκληρή καταστολή – που δείχνει και το μέτρο της δημοκρατίας σας – καλύτερα να ετοιμάζετε την ντροπιαστική φυγή σας. Γιατί η βασιλεία σας τελείωσε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!

 

Θα μπορούσα να επαναπαυτώ στις δάφνες της προηγούμενης δράσης μου και να

 

επαναλαμβάνω την καραμέλα της εποχής “κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι”. Δεν το έπραξα.

 

Η επιλογή μου να παραβιάσω την άδεια καταστρέφει πρώτα-πρώτα την δική μου “πορεία”.

 

Όμως τι προοπτικές μπορεί να έχει κανείς όταν βλέπει την κοινωνία να καταρρέει, τη χώρα να καταστρέφεται και τον λαό να οδηγείται στον εξανδραποδισμό; Μέχρι πότε θα βλέπουμε εν έτει 2014 ανθρώπους να πεθαίνουν απ' τα μαγκάλια και να μένουμε απαθείς; Εγώ πάντως όχι!

 

Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος.

 

Δεν θέλουμε τα ευεργετήματά σας, κρατείστε τα να φιλοδωρείτε κανέναν ρουφιάνο σας.

 

Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ' όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους. Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε σεις να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων.

 

Θα κλείσω με ένα κομμάτι από την πολιτική μου δήλωση αντί απολογίας στο εφετείο, τον Νοέμβρη του 2006: “Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση αυτό που περιγράφετε, σίγουρα όμως είμαι αυτό που φοβάστε.

 

Και θα ξαναπώ τον ίδιο στίχο από τον Προμηθέα Δεσμώτη.

 

'Χτυπάτε, αλυσοδένετε το σώμα

 

σκλάβοι του Δία

 

ο νους – η ψυχή παραμένει λεύτερη".

 

 

14-1-14

 

 

Χριστόδουλος Ξηρός,

 

Ελεύθερο μέλος της 17Ν.

 

Πηγή: http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/emfanish_xristodoyloy_kshrou_me_epistolh_den_eimai_ayto_poy_perigrafete_eimai_ayto_poy_fovaste.2603767.html

Edited by Nikoloudos7
Link to comment
Share on other sites

Γιωτόπουλος: «Ρουφιάνος της ΕΥΠ ο Χριστόδουλος Ξηρός – Του έκαναν όλα τα χατίρια» – Επιστολή μέσα από τη φυλακή

 

 

 

 

«Ανάμεσα στα τεκμήρια που παρουσιάστηκαν εναντίον μου το 2002 υπήρχε ένα τυφλό δακτυλικό αποτύπωμα. Βρέθηκε, είπανε, στο σπίτι της συντρόφου μου στους Λειψούς, αλλά και στο εσωτερικό μιας γιάφκας. Δεδομένου ότι με κατηγόρησαν ότι ήμουν ο αρχηγός της 17Ν, θα έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να βρουν σε ποιόν ανήκε το αποτύπωμα. Αυτό ήταν εύκολο, αφού διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία, θα έψαχναν σε μικρό ηλικιακό εύρος, αλλά κυρίως γιατί οι επισκέπτες του σπιτιού στους Λειψούς μέχρι το 2002 ήταν ελάχιστοι και θα μπορούσαν να τους βρουν, ρωτώντας απλώς του κατοίκους. (Λειψιώτης ψαράς είπε στη σύντροφό μου: «Ας με ρωτούσαν εμένα και θα τους έλεγα ποιος πήγε και ποιος δεν πήγε στο σπίτι της Μαΐτέ»).

Δώδεκα χρόνια μετά, δεν βρήκαν τίποτε. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε κανένα αποτύπωμα. Ήταν κατασκευασμένο στοιχείο εναντίον μου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ή από την ΕΥΠ. Και αντί να σωπαίνουν, το χρησιμοποιούν σήμερα τα κανάλια για να αποδείξουν... ότι υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17Ν.

Και επειδή στην προσπάθειά τους να μεγαλοποιήσουν την τρομοκρατική «απειλή» μας έχουν φλομώσει στα ψέματα, με τα οποία γελάνε οι πάντες μέσα στη φυλακή, οφείλω να ρωτήσω: Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματα του, μεταφέροντας τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία. Η διαταγή ήρθε από πάνω. Από την Αντιτρομοκρατική, από την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει.

Ας μην προσπαθούν λοιπόν να τα ρίξουν στους φύλακες που απλώς εκτελούν διαταγές. Υπεύθυνοι είναι οι υπουργοί που σήμερα ωρύονται και κραυγάζουν με υποκρισία, ενώ η κατάσταση τους βολεύει. Κόβουν τις άδειες στη λεπτή περίοδο της προεδρίας και προετοιμάζουν την ουσιαστική κατάργησή τους.

Γιατί στις δυο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ’ οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παραδρόμους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς;

Τέλος, όλοι αυτοί οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης, αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνιση του; Τίποτε.

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος,
Φυλακές Κορυδαλλού,
20 Ιανουαρίου 2014»

Link to comment
Share on other sites

Ναι γίνεται της πουτάνας η αλήθεια είναι, η 17Ν έχει χωριστεί σε στρατόπεδα στο ένα είναι ο Γιωτόπουλος και ο Τζωρτζάτος και στο άλλο ο Ξηρός και ο Κουφοντίνας.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά ο Γιωτόπουλος πριν απο την 17 Νοέμβρη έχει και την 29 Μάι επι χούντας ... (Τότε ήταν 20η οκτώβρη κλτπ) ΌΛΟΥΣ μα ΌΛΟΥΣ απ όλες τις οργανώσεις τότε τους παρακολουθούσαν ΕΚΤΟΣ του Γιωτόπουλου ... Και επείσεις πως γίνεται ένας άνθωροπος επι 3 δεκαετίες να ζει με 2 ονόματα και να μην τον έχει καταλάβει κανείς!?
...Είναι κιάλα έχει πολλά κενά και ο Γιωτόπουλος... μην το ψάχνεις....
Απλά ας ελπίζουμε πως η απόδραση του Ξηρού είναι κανονική και όχι μούφα !!

Που μούφα θα είναι... Ένας λόγος ξέρω γω το ταχυδρομείο... πως το ξέχασαν όλοι ξαφνικά !!

Link to comment
Share on other sites

Την άλλη φορά ανέβασε είδηση "ΣΟΚ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΣΣΗ ΑΒΑΦΤΗ".

Link to comment
Share on other sites

stimeno 100% kanei mpam malakies!!! Ta MME exoune trelathi kai kala ta amerikanakia piezoun tin ellada gia ton ksiro.. ekei den exoune na fane... opws kai emeis.

 

O samaras einai MEGALI POUTANA!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Posts

    • From my personal experiences 🙂   Few months ago I decided to create my own Essence project. Project needs website, and I do not specialize in frontend development (t.y. i can make web work, but it won't be pretty for eye). So I search and find a guy in Discord, which claims he can make me a good looking HTML website for 30 EUR, prove some screenshots from his previous work. I agree. 1 week later, I get my HTML website, make few changes to contents, update URLs and upload it to FTP. Site looks good, I am happy that this headache is no more.   Few months passes. I randomly crawl through other Essence server websites scouting for good ideas for my own project. Suddenly one of russians project website opens and.. it's the same website as one I have 😉 perfectly absolutely same layout, colours, etc etc etc. I contact my guy to ask what the hell, to get blocked 😉  So I find a weekend worth of my time. Find HTML5 boilerplate generator and ask it to include Bootstrap 5 and some other stuff. Open Bootstrap documentation, drink two energy drinks on instant and start working my backend-inspired HTML black magic... Once I found suiting firefly effect for header, result looked oikay for me: Absolutely no magic or beauty here, but: * Unique (and probably nobody cares to rip it) * Done for free in ~10 hours by non-frontend dev * Most modern browsers friendly * Completely static content, loads instantly. No PHP at all * Sidebar statuses (online, pvp, pk) are pulled from account manager REST API endpoint and is cached for 5 minutes. Account manager runs separately from website frontend and has access to server DB. Where could/will it get better? * Code in Vue instead of HTML - time concerns only, but Vue is superior compared to HTML/PHP for supporting desktop/mobile, easing development by miles. Need to learn how to use it properly. * Way to manage content from backend - in my instance I think account manager is not really meant for that. Vue can help here too - there are components for content building. * Currently default Bootstrap components are used. Would be nice to have custom and more vibrant buttons. Guess what, Vue can help here too.   tl;dr don't buy 30EUR website, it will be ripped or shit. you better make your own website. Be curious. I am backend developer, I obviously have general idea how frontend works. But imho everyone who can make L2 server by editing NPC HTMLs, also can make their own simple website. ChatGPT and other AIs are your friends. Bootstrap. jQuery documentations are your friends. And when you feel good and comfortable with HTML, if you like, you can continue learning Vue, or going backend. Now, as for the top sites. You really need to invest money to make new project work. I mean really, really much money. For this concept to work, top website itself must get visited. But if you can sort that your top site would be popular amongst players, then it's a really very simple concept, as far as current 2004-ish sites goes. I think simple, working concept of this, maybe without proper frontend, but with implemented backend logics (add/edit/disable server, sort by votes count (top list), vote for server with verification, callback to server endpoint - all of that can be done using Symfony in mostly 5 days, with lots of breaks for coffee and a smoke 😉. Experienced mid frontend dev would make a Vue/React frontend for it in another 5 days. it's really really simple concept 🙂  
    • Need cheap aged discord accounts ? :  https://campsite.bio/utchihaamkt DISCORD USERNAME : utchiha_market TELEGRAM : https://t.me/utchiha_market Discover new products in our exclusive server today : https://discord.gg/hoodservices
    • i've copyed the files from a server that has it , like all except system folder to another that didn't had the feature and it worked but i can't find any file to resemble save acc or something
  • Topics

×
×
  • Create New...