Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Η ομαδα μου φτιαχνει lineage 2 websites. Δεν εχω να πω πολλα. Θα κανουμε updates συχνα στο θεμα μας και ολα τα website μας θα αναβαθμιζονται συνεχως με τα παντα (links,protections,statistics,php,css κλπ).

Υ.Γ. : Ολα τα λογοτυπα ειναι τυχαια και δεν ειναι καποιος συγκεκριμενος σερβερ!

1) Metallic Talisman

Design : BlackRingTm

Status : Updating...

Image :  Untitled_zps5e8541ec.png

2) Sacred Panoply

Design : BlackRingTm

Status : Ready!

sacredpanoply_zpsc1b19f58.png

Οποιος ενδιαφερεται μου στελνει π.μ.!

Edited by Mukray
Posted

μπράβο για την κίνηση guys.
θα κάνετε share τα templates ή θα τα έχει προς πώληση?
anyway, good luck ;)

Posted (edited)

Καθε καινουριο θα ειναι προς πωληση... τα παλια αν ολα πανε καλα θα βαζουμαι download link!!!

Πλεον οπως ολοι ξερουμε λιγοι εκτιμουν αυτο που κανεις... και νομιζω ο καλυτερος τροπος για να το δουν ειναι η πληρωμη αλλα και ενα κινητρο για να βγαλουμαι περισσοτερα templates!!!!

Edited by Mukray
Posted

Καθε καινουριο θα ειναι προς πωληση... τα παλια αν ολα πανε καλα θα βαζω download link!!!

Πλεον οπως ολοι ξερουμε λιγοι εκτιμουν αυτο που κανεις... και νομιζω ο καλυτερος τροπος για να το δουν ειναι η πληρωμη αλλα και ενα κινητρο για να βγαλω περισσοτερα templates!!!!

σωστά, μια συμβουλή...πρόσθεσε infos σε κάθε Page για να βλέπουνε πως θα είναι γεμάτο με texts, διότι έτσι άδειο χαλάει όλη η εικόνα.