Mukray Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) Η ομαδα μου φτιαχνει lineage 2 websites. Δεν εχω να πω πολλα. Θα κανουμε updates συχνα στο θεμα μας και ολα τα website μας θα αναβαθμιζονται συνεχως με τα παντα (links,protections,statistics,php,css κλπ). Υ.Γ. : Ολα τα λογοτυπα ειναι τυχαια και δεν ειναι καποιος συγκεκριμενος σερβερ! 1) Metallic Talisman Design : BlackRingTm Status : Updating... Image : 2) Sacred Panoply Design : BlackRingTm Status : Ready! Οποιος ενδιαφερεται μου στελνει π.μ.! Edited January 13, 2014 by Mukray Quote
Andrew™ Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 μπράβο για την κίνηση guys.θα κάνετε share τα templates ή θα τα έχει προς πώληση?anyway, good luck ;) Quote
Mukray Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 (edited) Καθε καινουριο θα ειναι προς πωληση... τα παλια αν ολα πανε καλα θα βαζουμαι download link!!! Πλεον οπως ολοι ξερουμε λιγοι εκτιμουν αυτο που κανεις... και νομιζω ο καλυτερος τροπος για να το δουν ειναι η πληρωμη αλλα και ενα κινητρο για να βγαλουμαι περισσοτερα templates!!!! Edited January 8, 2014 by Mukray Quote
Andrew™ Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Καθε καινουριο θα ειναι προς πωληση... τα παλια αν ολα πανε καλα θα βαζω download link!!! Πλεον οπως ολοι ξερουμε λιγοι εκτιμουν αυτο που κανεις... και νομιζω ο καλυτερος τροπος για να το δουν ειναι η πληρωμη αλλα και ενα κινητρο για να βγαλω περισσοτερα templates!!!! σωστά, μια συμβουλή...πρόσθεσε infos σε κάθε Page για να βλέπουνε πως θα είναι γεμάτο με texts, διότι έτσι άδειο χαλάει όλη η εικόνα. Quote
Mukray Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Σε ευχαριστουμαι πολυ φιλε μου!! Θα το διορθωσουμε συντομα!! :) Quote
Recommended Posts