Jump to content

Mukray

Members
  • Posts

    135
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About Mukray

Contact Methods

  • Telegram
    makis_argyrioy@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.l2navigator.com

Profile Information

  • Gender
    Male

Mukray's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Κατι ακομη.... Δεν βλεπω πως να κανω registered τον gameserver... καποιο hexid αρχειο δεν το βλεπω.... και δεν δημιουργειται και καπου αυτοματα.... μηπως φταιει κι αυτο?
  2. Βοηθεια Σχετικα Με L2Jgod, Προβλημα Connection Με Τον Gameserver! 1000 συγγνωμη!!!
  3. Φενεται τωρα? εγω την βλεπω κανονικα!!! πατα ctrl+f5 για να κανει reload παλι τις εικονες!!!
  4. Καλησπερα παιδια, Το προβλημα μου ειναι το εξης... Δεν συνδεεται στον server ενω κανει log in... το protocol το εφτιαξα και το AcceptNewGameserver = True!!!! Τι φταιει...? Οριστε που μου κολαει!!!
  5. Οχι !! :( Συγγνωμη!!! Αν μπορει καποιος να του αλλαξει section? :(
  6. Καλησπερα παιδια, Το προβλημα μου ειναι το εξης... Δεν συνδεεται στον server ενω κανει log in... το protocol το εφτιαξα και το AcceptNewGameserver = True!!!! Τι φταιει...? Οριστε που μου κολαει!!!
  7. Σε ευχαριστουμαι πολυ φιλε μου!! Θα το διορθωσουμε συντομα!! :)
  8. Καθε καινουριο θα ειναι προς πωληση... τα παλια αν ολα πανε καλα θα βαζουμαι download link!!! Πλεον οπως ολοι ξερουμε λιγοι εκτιμουν αυτο που κανεις... και νομιζω ο καλυτερος τροπος για να το δουν ειναι η πληρωμη αλλα και ενα κινητρο για να βγαλουμαι περισσοτερα templates!!!!
  9. Η ομαδα μου φτιαχνει lineage 2 websites. Δεν εχω να πω πολλα. Θα κανουμε updates συχνα στο θεμα μας και ολα τα website μας θα αναβαθμιζονται συνεχως με τα παντα (links,protections,statistics,php,css κλπ). Υ.Γ. : Ολα τα λογοτυπα ειναι τυχαια και δεν ειναι καποιος συγκεκριμενος σερβερ! 1) Metallic Talisman Design : BlackRingTm Status : Updating... Image : 2) Sacred Panoply Design : BlackRingTm Status : Ready! Οποιος ενδιαφερεται μου στελνει π.μ.!
  10. Δηλαδη θα βαλω ολα τα id των class στο classid και διπλα αντιστοιχα τα classname... Δεν το σκεφτηκα... ευχαριστω φιλαρακι!! ;) Να σαι καλα!!!
  11. μονο στο characters table υπαρχει το classid και base_class!!! Οχι ομως το class_name που το βρησκαμε στο char_template στα προηγουμενα client! απλα δεν μπορω να βρω αυτο ωστε να το φτιαξω να λεει το class name!!!
  12. Φτιαχνω ενα δικο μου php top status διαδορετικο απο τα συνηθισμενα και δεν υπαρχει table char_templates. Πως θα βρhσκω το class name? Δηλαδη θελω να εμφανιζει το class name και οχι το class id που ειναι το μονο που βρησκουμε στην βαση μας! ξερει κανεις?
  13. ok thx flash.. Mporw na rwthsw kai kati akoma? Exw valei to scrupt gia custom title in new every New Char.. alla otan topo8etw ena shmeio ton kwdika den mporw na kanw create char sto game... kai otan ton vazw allou xwris problem den mou bgazei title...
  14. Paidia epsa3a pantou alla den brhka java gia l2j-server ola gia l2emu l2jbrasil l2jarchid brhka... ligo help kaneis h an exei kapoio diko tou... THX!
×
×
  • Create New...