Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Είχα κανει μια παραγγελία απο ebay πριν τις γιορτές αλλα δεν μου ήρθε ποτε σπίτι , ο πωλητής μου έδωσε τον tracking αριθμό και στο site του ελτα μου βγάζει αυτό :

2hediye.jpg

Τ εννοεί με το κλείσιμο .... Ειναι ακόμα εδώ το αντικείμενο η τα γυρνάνε πίσω αν καθυστερήσεις ; Ξέρει κανεις ; Ευχαριστώ

Edited by Spidey*
Posted

otan paragkelneis kati sto fernei o taxudromos sto spiti.

twra ean den to paralaveis den kserw ean to epistrefoun pisw. logika den tha to epistrefoun gt exoun kai ta ekswda apostolis...

kalutera na miliseis me auton pou sto poulise na deis ti ginete 

Posted (edited)

Όπως είπε και ο ExCaLiBuR®, όταν κάνεις παραγγελία ο ταχυδρόμος στο παραδίδει στο σπίτι. Όμως αυτό μπορεί να αργήσει (ανάλογα το μέγεθος του πακέτου). Καλύτερα να πας να ρωτήσεις στα ΕΛΤΑ μαζί με το tracking number. Θα σου πουν σίγουρα που είναι το πακέτο σου. Εγώ τώρα που μετακόμισα σε άλλο μέρος, ο ταχυδρόμος αργεί να κάνει παράδοση. Μου λέει διάφορα ότι δεν μπορεί να έρθει στην περιοχή μόνο για το δικό μου πακέτο αλλά πρέπει να μαζευτούν και άλλα γράμματα/δέματα κοντά στην περιοχή ώστε να γλιτώσει δρομολόγια. Σε περίπτωση που δεν κάνει παράδοση ταχυδρόμος αλλά πηγαίνεις εσύ και τα παίρνεις από το ΕΛΤΑ, τότε σου στέλνουν 3 ειδοποιήσεις εάν θυμάμαι καλά. Εάν δεν παρουσιαστείς σε καμία από αυτές στέλνουν το πακέτο πίσω.

Edited by Neptunus
Posted

Φίλε σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση , πήγα στα ελτα και ήταν εκεί το πακέτο απο 9 Δεκεμβρίου !! δεν μου ήρθε καμία ειδοποίηση στο σπίτι πάντως ...

Posted (edited)

Φίλε σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση , πήγα στα ελτα και ήταν εκεί το πακέτο απο 9 Δεκεμβρίου !! δεν μου ήρθε καμία ειδοποίηση στο σπίτι πάντως ...

emena mou irthe idopoihsh kai piga kai eixan 3 demata kratimena sto onoma mou pou egw perimena arketo kairo kai eixa kanei parapona ston seller apo to ebay ... Edited by L2GoldenFleece
Posted

locked

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...