xDarkCorex Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Να ρωτήσω.... Μήπως υπάρχει έλειψη ενός Board??? Υπάρχει Report Section board αλλά δεν έχω δει να υπάρχει suggestions & Ideas.... Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να είχες προσθέσει αυτό το board για να δεις τι ιδέες έχουν τα member σου και να αυξήσεις έτσι το φόρουμ; Πιστεύω θα είναι χρίσημο ένα τέτοιο board γιατί όσο πάει και μειώνεται η επισκεψιμότητα του φόρουμ... Σε ευχαριστώ πολύ -xDarkCorex Quote
Ovenuç® Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Να ρωτήσω.... Μήπως υπάρχει έλειψη ενός Board??? Υπάρχει Report Section board αλλά δεν έχω δει να υπάρχει suggestions & Ideas.... Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να είχες προσθέσει αυτό το board για να δεις τι ιδέες έχουν τα member σου και να αυξήσεις έτσι το φόρουμ; Πιστεύω θα είναι χρίσημο ένα τέτοιο board γιατί όσο πάει και μειώνεται η επισκεψιμότητα του φόρουμ... Σε ευχαριστώ πολύ -xDarkCorex ti to prospa8eis re agorina pes m.. Quote
xDarkCorex Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 ti to prospa8eis re agorina pes m.. σιγά ρε.... Αφού την αλήθεια λέμε.... =/ έλεος :P Quote
Eagle_Eye Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 ti to prospa8eis re agorina pes m.. Quote
Ovenuç® Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 (edited) Swsta alla an exeis fragka akolou8ai kai i elpida.. Edited December 22, 2013 by Ovenuç® Quote
Andrew™ Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 χαχαχαχαχαχα!!! που τα βρίσκεις ρε γαμώτο χαχαχα! Quote
SirLionheart Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Αν την ήθελαν την αλλαγή αυτή, θα την είχαν κάνει εδώ και καιρό. Με τα σημερινά δεδομένα. Ούτε τίποτα περισσότερο, ούτε τίποτα λιγότερο. :-\ Quote
Vala Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Βρε ανάθεμά σε, ακόμα προσπαθείς να γίνεις mod; Δεν είχα τραβήξει την πρώτη μου μαλακία τον καιρό που σε πρωτοέμαθα εδώ μέσα κι ακόμα ιδρώνεις. Τουλάχιστον έχεις πάρει καμιά 15ρια account ακόμα να ενισχύσεις οικονομικά τον γύφτουλα ή περιμένεις και στο τσάμπα; Quote
Recommended Posts