R1aKoC Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) Καλησπερα παιδες, προσπαθω να κανω install το l2 σε windows 7(αυθεντικα) και δεν το τρεχει καν χωρις να μου βγαζει καποιο προβλημα ή κατι τετοιο. Ξερετε ή εχει τυχει σε καποιον κατι τετοιο; Edited May 4, 2014 by Universe
Andrew™ Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Καλησπερα παιδες, προσπαθω να κανω install το l2 σε windows 7(αυθεντικα) και δεν το τρεχει καν χωρις να μου βγαζει καποιο προβλημα ή κατι τετοιο. Ξερετε ή εχει τυχει σε καποιον κατι τετοιο; ποιο client ακριβώς έκανες install?
Andrew™ Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 μετά το install δεν χρειάζεται να το αφήσεις να κάνει update, πέρνα Patch Και παίξει κατευθείαν..
R1aKoC Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 μα δεν μου ανοιγει καν το install ;p τι με admin τι με συμβατοτητα windows xp... ενω σε μη αυθεντικα windows 7 παιζω μια χαρα
Andrew™ Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 μα δεν μου ανοιγει καν το install ;p τι με admin τι με συμβατοτητα windows xp... ενω σε μη αυθεντικα windows 7 παιζω μια χαρα απο που το κατέβασες?...περίεργο αυτό..
R1aKoC Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 piratebay, ειναι αρκετα.... σε αυθεντικα να μην παιζει και σε μη αυθεντικα να παιζει... τι να πω θα κατεβασω αλλο αρχειο να δω.. αλλα αν καποιος ξερει κατι θα το ακουσω
R1aKoC Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Το ετρεξα μεσα απο στικ, και το ανοιξε κανονικα.... τι τρεχει; :S σορρυ αν δεν επιτρεπεται το double post
Andrew™ Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Το ετρεξα μεσα απο στικ, και το ανοιξε κανονικα.... τι τρεχει; :S σορρυ αν δεν επιτρεπεται το double post δηλαδή απο το στικάκι τρέχει κανονικά? Πολυ περίεργο. :/
R1aKoC Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Το ετρεξα μεσα απο στικ, και το ανοιξε κανονικα.... τι τρεχει; :S σορρυ αν δεν επιτρεπεται το double post ναι ακριβως :/ τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα
Andrew™ Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ναι ακριβως :/ τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα εφόσον έτρεξε είσαι μια χαρά τότε :P
l22expert Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ναι ακριβως :/ τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα 2 lisis i to afini sto stikaki i katebazi alo client apo ali poigi
DoomeD Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 2 lisis i to afini sto stikaki i katebazi alo client apo ali poigi filos bapsi pici mple kai petaksei talasa min to eurei kaneis .
Recommended Posts