Jump to content

Αυτός Είναι Ο Νεκρός Παύλος Φύσσας, Ράπερ Killah P, Μέλος Του Ανταρσυα, Που Δολοφονήθηκε Στην Αμφιάλη [Εικόνες]


Katherine

Recommended Posts

killahpexo.jpg

 

 

Ο 34χρονος άντρας που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα μετά από αιματηρή συμπλοκή στην Αμφιάλη, προέρχεται από οικογένεια εργατών. Τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μέλη συνδικάτου μετάλλου.

 

Ο άτυχος άντρας ονομάζεται Παύλος Φύσσας και ήταν γνωστός ως Killah P καθώς ασχολούνταν με τη χιπ χοπ μουσική.

 

Τώρα η αστυνομία ερευνά την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων πίσω από τη φονική συμπλοκή καθώς ο δράστης, 45 ετών που συνελήφθη, φέρεται να ανήκει στον χώρο της ακροδεξιάς και το θύμα στην αριστερα.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν αρχικά για το ποδόσφαιρο αλλά στη συνέχεια υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.

 

Πάρης Τσιριγώτης

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό:

 

«Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.

 

Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

 

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.

 

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

 

Ο φασισμός θα τσακιστεί».

 

 

killa.jpg

 

 

killap_0.jpg

 

 

nekros_0.jpg

 

 

 

ki.jpg

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ένα R.I.P. από μένα στον Killah γιατί ήταν γαμάτο rapperoni 

 

 

Edited by Αurora
Link to comment
Share on other sites

Αν θέλετε να να ανοίξετε συζήτηση δεν φταίει το υπόλοιπο community για τις μαλακίες που γράφετε.

Ή βριστείτε μέσω pms, ή κάντε ένα topic και μιλήστε κανονικά.

 

topic cleaned για να μην το στείλω κάδο

Link to comment
Share on other sites

αφού θέλουν μαχαίρια επειδή τα χέρια μάλλον δεν είναι τόσο δυνατά, πρέπει να κυκλοφορείς με γκάνια και όταν δεις κάτι παράξενο να το καθαρίζεις

 

 

μετά εσύ θα είσαι ο κομπλεξικός και το κωλόπαιδο;

Link to comment
Share on other sites

141112171501_1388.jpg


Ώρα με την ώρα όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια για τη σχέση του φονιά, Χρυσαυγίτη, Γιώργου Ρουπακιά, με τη νεοναζιστική οργάνωση.


 


 


 


http://www.alfavita.gr/arthron/%C2%AB%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82%C2%BB'>Εκτός από φωτογραφίες από το κάμπινγκ στη Νέδα,


 


εμφανίζεται αγκαλιά με τον Βουλευτή Δυτικής Ελλάδας,  Κώστας Μπαρμπαρούση. Ο δολοφόνος που σύμφωνα με πληροφορίες έπαιρνε χαρτζιλίκι από τη Χρυσή Αυγή για να εκτελεί τραμπουκισμούς σε μετανάστες, αποδεικνύεται σημαντικό στέλεχος στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, ενώ ο πατέρας του νεκρού μιλάει για τηλεφωνική εντολή. 


 

Ο Γιώργος Ρουπακιάς καμαρώνει δίπλα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

 

Χωρίς περαιτέρω σχόλια...

 

BUgkDLWCAAAey1C.jpg_large.jpg

 

 

 


Edited by Αurora
Link to comment
Share on other sites

filoi tou kanoun marturies tupou "rwta ton aderfo mou ton psefti"

anyway milisan gia autoamuna kai xrusaugiti pou eixe skismeni mplouza

episis osoi XA kai na itan den varesan oloi para mono o enas

Link to comment
Share on other sites

filoi tou kanoun marturies tupou "rwta ton aderfo mou ton psefti"

anyway milisan gia autoamuna kai xrusaugiti pou eixe skismeni mplouza

episis osoi XA kai na itan den varesan oloi para mono o enas

Ε ήθελε να το παίξει αντράκι, τέλος πάντων τι σημασία έχουν αυτά που λες; Ανθρωποκτονία από πρόθεση θεωρείται και έτσι θα δικαστεί κιόλας οπότε ό,τι μαλακίες και αν λες περί αυτοάμυνας θα πείσεις μόνο τους ομόσταβλους σου.

Link to comment
Share on other sites

Την αυτοάμυνα την υποστηρίζει μόνο αυτός άλλωστε όλοι οι αυτόπτεις μάρτυρες στα τριγύρω μαγαζιά λένε το ακριβώς αντίθετο. Άρα κόψε την προπαγάνδα ντάξει το χουμε καταλάβει ότι πληρώνεσαι καλά για να τα λες αυτά αλλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.

Link to comment
Share on other sites

den plirwnome apo kanenan kommatiko kai podosfairiko paragonta

den me endiaferei tpt apo auta pou eginan kai katakrinw tin ili8iotita tou

pali 8a ta lew?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...