Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pire ena kimeno apo ta agglika to metafrase sta elinika kai eutia3e video....

Πολυ εξυπνο να το πεις αυτο. αλλα θα σου προτεινα να το σκεφτεις καλυτερα. ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ, που πρεπει να ακολουθησεις ειναι στανταρ. Και φυσικα καποιος αλλος το εχει φτιαξει και στα αγγλικα. Εγω το εκανα στα ελληνικα, με δικα μου κειμενα και δεν μεταφρασα τιποτα. Σκεψου πριν την πεταξεις (y)

Posted

Play aggresive is the only way to get out of elo hell imo.

And don't expect to get carried in every game.

If the dude, who wants to escape the "elo hell" is a noob/feeder, he will probably destroy his game if he goes aggresive. So, the best solution is to play safe and don't give feed to enemies. Farm and wait for the jungler.  :)

Posted

Τέλος πάντων, δεν ξέρω ποιο rating θεωρείται elo hell ή γιατί υπάρχουν άτομα εν έτει 2013 που πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά με το να παίζεις passive δεν κερδίζεις τίποτα και ειδικά στο τωρινό meta. Μου θυμίζει κάτι silvers που πετυχαίνουμε σε ranked team που μπαίνουνε lol nexus και όταν βλέπουν high rating αντίπαλους, κάθονται κάτω από το tower και περιμένουν να έρθει ο jungle. Το αποτέλεσμα; Τους παίρνεις free towers, free farm, free δράκους και άνετο counter-jungling και vision στο jungle τους.

Για να ανέβεις rating δεν αρκεί το να παίζεις καλά. Θέλει να κάνεις το "κάτι παραπάνω". Αν δεν παίζεις aggressive δε θα μάθεις ποτέ τι "παραπάνω" δυνατότητες έχεις.

Posted

Τέλος πάντων, δεν ξέρω ποιο rating θεωρείται elo hell ή γιατί υπάρχουν άτομα εν έτει 2013 που πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά με το να παίζεις passive δεν κερδίζεις τίποτα και ειδικά στο τωρινό meta. Μου θυμίζει κάτι silvers που πετυχαίνουμε σε ranked team που μπαίνουνε lol nexus και όταν βλέπουν high rating αντίπαλους, κάθονται κάτω από το tower και περιμένουν να έρθει ο jungle. Το αποτέλεσμα; Τους παίρνεις free towers, free farm, free δράκους και άνετο counter-jungling και vision στο jungle τους.

Για να ανέβεις rating δεν αρκεί το να παίζεις καλά. Θέλει να κάνεις το "κάτι παραπάνω". Αν δεν παίζεις aggressive δε θα μάθεις ποτέ τι "παραπάνω" δυνατότητες έχεις.

Σαφως και συμφωνω μαζι σου. Αλλα, αναφερομαι σε παικτες οι οποιοι οπως και να παιξουν θα feedaroun. Ειναι προτιμοτερο να ειναι passive και να εκμεταλλευτουν τις ευκαιριες απ'το να feedaroun. Με το καιρο βεβεα, γινονται aggresive και μαθαινουν.

• 2 weeks later...