Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mancavar cainii, ma vorbiti pe aici a ?

Nu am avut cu cine sa vin in Heaven's Hell sambata ..  si am plecat  in unplugged la o bere, doua .. :D

cu a noastra? sau :alone:  ?

Posted

m-a bufnit râsul când sisu a spus: "presupun că ştiţi cum se face hip-hop-ul în românia şi aţi înţeles de ce am scos piesa asta chiar dacă unii spun că versurile melodiei sunt de clasa 1 . haideţi să-i dăm drumul" că eu eram haterul ăla de pe fb/yt aşa că după ce şi-a terminat el discursul am şi strigat, prah velea :)) se uitau câţiva urât.

Posted

m-a bufnit râsul când sisu a spus: "presupun că ştiţi cum se face hip-hop-ul în românia şi aţi înţeles de ce am scos piesa asta chiar dacă unii spun că versurile melodiei sunt de clasa 1 . haideţi să-i dăm drumul" că eu eram haterul ăla de pe fb/yt aşa că după ce şi-a terminat el discursul am şi strigat, prah velea :)) se uitau câţiva urât.

tre bani cand iesi din puscarie

Posted

trebuia să scoată cu puya sau măcar ceva calumea nu versuri de toată jena. am mai spus, velea a avut versuri mai bune :))

app wiki ftw

"Puya este un cântăreț de rap din România, fost interpret de muzică hip-hop, acum abordand genul hip-pop din România"

Posted

trebuia să scoată cu puya sau măcar ceva calumea nu versuri de toată jena. am mai spus, velea a avut versuri mai bune :))

app wiki ftw

"Puya este un cântăreț de rap din România, fost interpret de muzică hip-hop, acum abordand genul hip-pop din România"

si haarp cord s-a dusp e pula

auzi versuri

e ziua unu

ma spal pe fata cu sapunu

nevasta imi face mic dejunu

si eu facem rime mai bune in calsa a4a

Posted

si haarp cord s-a dusp e pula

auzi versuri

e ziua unu

ma spal pe fata cu sapunu

nevasta imi face mic dejunu

si eu facem rime mai bune in calsa a4a

eu ce spun, nu le mai merge cu illuminati o dau cu dumnezeu

e nevoie de o nouă generaţie de rapperi şi nu underground ci gangata.