Jump to content
  • 0

Question

Posted

καλησπερα μαγκες πηρα ενα πσ... ολα καλα.. ανοξα πορτς 7778, 9015, 2107 ολα καλα...... απλα τωρα  δν ξερω τι configs να βαλω... οταν ειχα ον τον αλλα τωρα στο dedicate δεν ξερω πως να τον κανω ον... λογικα θα εχει τν ιδια ip και ενας αλλος σερβερ απο το ιδιο dedi..

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

καλησπερα μαγκες πηρα ενα πσ... ολα καλα.. ανοξα πορτς 7778, 9015, 2107 ολα καλα...... απλα τωρα  δν ξερω τι configs να βαλω... οταν ειχα ον τον αλλα τωρα στο dedicate δεν ξερω πως να τον κανω ον... λογικα θα εχει τν ιδια ip και ενας αλλος σερβερ απο το ιδιο dedi..

anoikses ports ston dedi??Mporeis na gineis ligo pio sigekrimenos ti akrivos provlima exeis p exeis kollisei klp??Den mporw na katalavo ti prospatheis na peis!!

• 0
Posted

Στα configs για το dedicated βάζεις την ip του dedicated, απλά μου φαίνεται περίεργο που έχει router και άνοιξες ports.

• 0
Posted

akuro , no-ip exeis?

• 0
Posted

akuro , no-ip exeis?

εχω πσ απο ενα παιδι αυτος εχει αλλα 3 πσ σπιτι του ο ενας εχει ενα αλλο σερβερ... οταν ανοιγα τν σερβερ μ δν μπορουσα να κανω λογ ιν.....

αρχικα αλλαζω πορτς... τιποτα... οταν εκανα λογ ιν ελεγε wrong passworld κανω νο-ιπ μπας και κανω κατι παλι τιποτα.. καμια καλη ιδεα?

τα πορτς τα ανοιξε αυτος δεν ειναι dedi ειναι vps ακομα κ οφφ να εχω τα κονσολε αν κανω λογ μ λεει wrong pass

• 0
Posted

εχω πσ απο ενα παιδι αυτος εχει αλλα 3 πσ σπιτι του ο ενας εχει ενα αλλο σερβερ... οταν ανοιγα τν σερβερ μ δν μπορουσα να κανω λογ ιν.....

αρχικα αλλαζω πορτς... τιποτα... οταν εκανα λογ ιν ελεγε wrong passworld κανω νο-ιπ μπας και κανω κατι παλι τιποτα.. καμια καλη ιδεα?

τα πορτς τα ανοιξε αυτος δεν ειναι dedi ειναι vps ακομα κ οφφ να εχω τα κονσολε αν κανω λογ μ λεει wrong pass

miso giati den katalavaino

οταν ανοιγα τν σερβερ μ δν μπορουσα να κανω λογ ιν.....

Den mporeis na kaneis log in ston Server dld sto game i sto machine???

ipes exeis no-ip stin ip p exei to machine ine sindemenoi kai alloi server?

kai kati akoma checare prwta stis Consoles an O GS sindeete me ton LS

kai deuteron des auto

# Default: True
AutoCreateAccounts = True