MikeJ Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Δεν μου το ανοιγει στο laptop .. >:( Το περίμενα. Περίμενε μια στιγμή, θα σου δώσω ένα .reg αρχειάκι να το τρέξεις και να κάνει αυτόματα την διαγραφή της επιλόγής χρήστη στο μητρώο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`iAndre Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 Το περίμενα. Περίμενε μια στιγμή, θα σου δώσω ένα .reg αρχειάκι να το τρέξεις και να κάνει αυτόματα την διαγραφή της επιλόγής χρήστη στο μητρώο. οκ οτι ειναι .exe στο λαπτοπ δεν ανοιγει καθολου .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeJ Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 οκ οτι ειναι .exe στο λαπτοπ δεν ανοιγει καθολου .. Ναι, για αυτόν τον λόγο θα σου δώσω .reg αρχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`iAndre Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 Ναι, για αυτόν τον λόγο θα σου δώσω .reg αρχείο. οκ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeJ Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 οκ :) Οκ, το ανέβασα. Κατέβασε το, τρέξτο και στην συνέχεια κάνε restart το pc. Link: http://up.ht/13Y09bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
`iAndre Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 Οκ, το ανέβασα. Κατέβασε το, τρέξτο και στην συνέχεια κάνε restart το pc. Link: http://up.ht/13Y09bv οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeJ Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 οκ Περιμένω νέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`iAndre Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 Περιμένω νέα. Xιλια ευχαριστω φιλε μου. Δουλεψε τελεια. Ολα λειτουργουν κανονικα τωρα .. !! Χιλια ευχαριστω. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeJ Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 @MikeJ, χιλια ευχαριστω φιλε μου. Δουλεψε τελεια. Ολα λειτουργουν κανονικα τωρα .. !! Χιλια ευχαριστω. :) Να σαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FighterBoss Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Locked Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts