Avicii Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 I want to buy Samsung galaxy s4 from skroutz but there are a lot of sites... Kaizershop,tokinito,phonegallery,buy,kinitomania,dtyshop,mr.mobi these are all the same price.. but i want the mobile to be in greek language which one of these would you suggest me? Quote
JaharakaL Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Those are greek markets,so you can call them and ask them if the mobile has greek language or not. Quote
Katherine Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 eiste oloi ellines, milate gia elliniko katastima, kai ta lete sta agglika :not bad: Quote
Frank Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 eiste oloi ellines, milate gia elliniko katastima, kai ta lete sta agglika :not bad: XAXAXAXAXAXAXA :P Quote
Avicii Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 δεν ήξερα ότι είναι ελληνικά καταστήματα και είπα μήπως απαντούσε κανένας ξένος... λοιπόν ; Quote
Katherine Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 δεν ήξερα ότι είναι ελληνικά καταστήματα και είπα μήπως απαντούσε κανένας ξένος... λοιπόν ; btw sto eshop.gr epsakses? Quote
Xplicit7 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/abb634110a59487aa3d7c4a29a170907/productinfo.aspx Από το birdphone. Quote
JaharakaL Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Η αδερφή μου είχε πάρει ένα κινητό και απ'ότι νομίζω την είχαν πει ότι άμα πρέπει να κάνει το κινητό αναβάθμιση πρέπει να το στείλει σε αυτούς γιατί αμα το πάει σε Γερμανό ή κάνα άλλο κατάστημα τότε με την αναβάθμιση θα χάσει τα ελληνικά και θα έχει αγγλικά. Quote
ViBaR Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 δεν ήξερα ότι είναι ελληνικά καταστήματα και είπα μήπως απαντούσε κανένας ξένος... λοιπόν ; Ποιος ηλίθιος θα έβαζε τέτοιο name νομίζεις? Η αδερφή μου είχε πάρει ένα κινητό και απ'ότι νομίζω την είχαν πει ότι άμα πρέπει να κάνει το κινητό αναβάθμιση πρέπει να το στείλει σε αυτούς γιατί αμα το πάει σε Γερμανό ή κάνα άλλο κατάστημα τότε με την αναβάθμιση θα χάσει τα ελληνικά και θα έχει αγγλικά. Αυτήν την αδελφή σου να δούμε πότε θα μας την 'γνωρίσεις'.. Quote
Avicii Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/abb634110a59487aa3d7c4a29a170907/productinfo.aspx Από το birdphone. Αυτο για την αναβαθμιση που ειπαν δεν νομιζω να ισχυει ε? ασε που δεν υπαρχει αποθεμα... Quote
JaharakaL Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Αυτήν την αδελφή σου να δούμε πότε θα μας την 'γνωρίσεις'.. Never Quote
Destorion Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Για δοκίμασε στο public.gr ίσως είναι καλύτερα εκεί πιστεύω .. Quote
Recommended Posts