Raule Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Incerc sa o combin pa una la ea in scara si am inteles cai mai galeata decat cum ploua afara :)))
CoDecS Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 va salut pe toti !! sper sa invat si eu cate ceva de pe aici :D cu ajutorul vostru binenteles . respectele mele tuturor
Raule Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 va salut pe toti !! sper sa invat si eu cate ceva de pe aici :D cu ajutorul vostru binenteles . respectele mele tuturor sal omule :P ti-a venit mailu insfarsit :)) if yu nid halp pm on yahu
™Dariuse® Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Incerc sa o combin pa una la ea in scara si am inteles cai mai galeata decat cum ploua afara :))) :)), http://www.youtube.com/watch?v=9G4INNQNb6c bine ca isi sapa singur groapa... va salut pe toti !! sper sa invat si eu cate ceva de pe aici :D cu ajutorul vostru binenteles . respectele mele tuturor Salut.
bubulinas Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 va salut pe toti !! sper sa invat si eu cate ceva de pe aici :D cu ajutorul vostru binenteles . respectele mele tuturor bine ai venit!
™Dariuse® Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 YO YO YO >.> CF? (]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]l[)(]lboooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm 1 1 1 1 1 1 #[1]# #[¬1¬]# ##[``o``]## ##["""""o"""""]## ---{[$$$$o$$$$]}--- ~~[***o***]~~ ~~[&&o&&]~~ ~[%o%]~ ~[=]~
Recommended Posts