roket Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 hai sa facem spamm si noi nitel ca sa ne facem posturi sa putem vedea chestiile alea ascuns :)) Sal all :D e cineva pe aci care joaca pe L2retail ? German srv parca :-w
Wyratrux Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 hai sa facem spamm si noi nitel ca sa ne facem posturi sa putem vedea chestiile alea ascuns :)) Sal all :D e cineva pe aci care joaca pe L2retail ? German srv parca :-w nu poti face posturi in spam section...vaii doamne =))))))))))))))))
roket Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 coduri la cs LAME player :/ jucati dreq fara coduri si luati steam daca vreti sa va aprecieze lumea :-w
keops Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 coduri la cs LAME player :/ jucati dreq fara coduri si luati steam daca vreti sa va aprecieze lumea :-w daca nu iti plac cheaturile atunci dc esti pe forum de codati? :/
DarKWinn Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 salz all cf mha cunosc putini romani ep aici decat pe gxm si vago jejejej care vrea sa se bage sa facem un server calumea?
roket Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 daca nu iti plac cheaturile atunci dc esti pe forum de codati? :/ nu e forum de codati , e forum in care se explica buguri si alte chestii :D asta ma intereseaza :)
Hartie Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ba si aici se baga grecii :lol: ce mai faceti?:D
shmeq Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 blablabla acum am vazut si eu post-ul ala gxm ti-am dat un PM sper sa raspunzi. :P SPAM ftw. LE: adevaru e ca nu prea sunt uniti romanii din pacate. nici pe internet nici in RL.
karma123 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 i remember there was a Romanian server called J1...it was the best i started to play this game on that server it was C3 then..pk and pk stealing was allowed..everyone in the starting village was red..i was noob so everyone was killing me then but it was great server and it was fun :)
Recommended Posts