Dask Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Το τελευταίο smite που είχα φάει, ήταν από τον Justice και ήμουν -1. Μου σβήσατε όλα τα + από το karma log κι αφήσατε μόνο τα - και είμαι -4. Για ποιο λόγο; θα ήθελα να ξέρω, ευχαριστώ.
Dask Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Finito (0) Dask (-5) - Should be banned already In topic Today at 08:54:10 PM
UBER HAXOR Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ.
MiraDBZ Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Υπάρχουν κάποια rules στο φορουμ. Laughing Stoned Fat Korean Man with Munchies - WTF?!?
NOT OMGG Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Άντε ρε άσχετε,εσύ δεν έχεις πάει -4 μόνο με steal adena item για να μιλάς.
Recommended Posts