Maprex Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Αρχικά τα συλλυπητήρια μου για την οικογένεια του και ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος Έλληνας αστυνομικός που πέφτει στο καθήκον. Εύχομαι μολύβι να φυτρώσει στα κόκκαλα του αλβανού. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά αυτός είναι αλβανός. eisai xazos ti kai an psifoforoi tis xa einai stratiwtes i astunomikoi ta kefalia einai kuvernisi zwo den ftiaxnei tis listes o astufulakas alla o dioikitis pou psifizei nd kai pasok xaze e xaze Πάρτα μαλάκα γαμώ τη μάνα σου. Σφάλμα της φύσης. Άντε να μάθεις ορθογραφία και σύνταξη μήπως και διαβάσεις κανένα βιβλίο για να ξεστραβωθείς. Βλάκα. Έχω μια βδομάδα τώρα που κοιτάω τι γράφεις και τίποτα άλλο εκτός από μαλακίες και να γυρίζεις το κάθε θέμα στη ΧΑ δεν έχω δει. Quote
VeGe Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Ρε βλάκα Dev, ο Δένδιας που υποστηρίζεις τους στέλνει να πεθάνουν σαν τα σκυλιά στ' αμπέλι και σ' επιασε τώρα ο πόνος; Έχει πιάσει λίπος το μυαλό σου ρε απόβρασμα Quote
Steven7 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Αρχικά τα συλλυπητήρια μου για την οικογένεια του και ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος Έλληνας αστυνομικός που πέφτει στο καθήκον. Εύχομαι μολύβι να φυτρώσει στα κόκκαλα του αλβανού. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά αυτός είναι αλβανός. Πάρτα μαλάκα γαμώ τη μάνα σου. Σφάλμα της φύσης. Άντε να μάθεις ορθογραφία και σύνταξη μήπως και διαβάσεις κανένα βιβλίο για να ξεστραβωθείς. Βλάκα. Έχω μια βδομάδα τώρα που κοιτάω τι γράφεις και τίποτα άλλο εκτός από μαλακίες και να γυρίζεις το κάθε θέμα στη ΧΑ δεν έχω δει. voulwsto ligo esu gurna stin spilia sou Quote
Maprex Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 voulwsto ligo esu gurna stin spilia sou Δεν φταις εσυ για αυτό που είσαι. Ο μαλάκας ο πατέρας σου φταίει που αντί να σε κάνει μαλακία και σε πετάξει γκάστρωσε τη μάνα σου. Quote
Steven7 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Δεν φταις εσυ για αυτό που είσαι. Ο μαλάκας ο πατέρας σου φταίει που αντί να σε κάνει μαλακία και σε πετάξει γκάστρωσε τη μάνα σου. da da cry me a river poustrako Quote
Fanky Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 RIP. και κουράγιο στα παιδία και στη γυναίκα του. Quote
Maprex Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 da da cry me a river poustrako Κοίτα κάτι άτομα που έχουν και δικαίωμα ψήφου. Νικολούδε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνεσαι με αυτό το μπέμπη. Quote
Steven7 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 ai sto dialo re pigene stin spilia sou poustoneo Quote
Xplicit7 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Κοίτα κάτι άτομα που έχουν και δικαίωμα ψήφου. Νικολούδε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνεσαι με αυτό το μπέμπη. Μα ρε μαλάκα βάζω τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας και μου λέει ότι και αυτά στημένα είναι, τι μπορώ να πω ; Quote
Steven7 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Μα ρε μαλάκα βάζω τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας και μου λέει ότι και αυτά στημένα είναι, τι μπορώ να πω ; tpt re paidi tis vias ultra violence episima stoixeia itan kai oti exoume eleima 7% kai itan 4% kai gia auto pirame mnimonio Quote
Xplicit7 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 tpt re paidi tis vias ultra violence episima stoixeia itan kai oti exoume eleima 7% kai itan 4% kai gia auto pirame mnimonio Εντάξει βλαμένε ό,τι πεις, Χρυσή Αυγή στο 40 %. Quote
Steven7 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Εντάξει βλαμένε ό,τι πεις, Χρυσή Αυγή στο 40 %. kai me 15 8a perasete kala! Quote
ShuN^ Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 kai me 15 8a perasete kala! Steven, απο περιέργεια, είσαι κάτοικος Ελλάδας ή ζεις στο εξωτερικό? Quote
Xplicit7 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 kai me 15 8a perasete kala! Θα μας κλάσετε και 2 μάντρες. Quote
DescJa Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Steven, απο περιέργεια, είσαι κάτοικος Ελλάδας ή ζεις στο εξωτερικό? Polh paidaki gia na paei e3wteriko.. k an phgene me auta ta muala 8a ton trogane... ena arxidi ligotero. Quote
Recommended Posts