Jump to content

[Gr]Πώς να παρακάμψει τα Windows 7 κωδικό πρόσβασης για σύνδεση σε τρία βήματα


Recommended Posts

Έχετε ξεχάσει στα XP, Vista ή Windows 7 τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης; Σίγουρα, υπάρχουν μερικές λύσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας ένα bootable CD Linux, αλλά είναι χρονοβόρα και πολύπλοκα, και θα πρέπει να περάσεις από μια μακρά διαδικασία.

 

 

 

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να παρακάμψετε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows 7 μέσα σε μόλις δύο βήματα. Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν εργαλείο.

 

1. Κατεβάστε το Kon-Boot CD-ISO αρχείο ZIP . Κάψτε το αρχείο ISO σε ένα CD / DVD για να δημιουργήσετε ένα εκκινήσιμο Kon-Boot CD / DVD.

Δημοσιευμένη εικόνα

 

 

 

2. Πριν από την εισαγωγή του CD / DVD βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να εκκινήσετε τον καθορισμό προτεραιοτήτων στο BIOS ώστε να μπορείτε να εκκινήσετε από το CD / DVD. Τοποθετήστε το CD / DVD στη μονάδα οπτικού δίσκου και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε την ακόλουθη οθόνη του Kon-Boot.

 

 

Απλά πατήστε Enter και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα.

 

3. Θα πρέπει να δείτε την οθόνη σύνδεσης και με μια ερώτηση για κωδικό πρόσβασης. Απλά πατήστε το πλήκτρο Enter για να παρακάμψει το ξέχασα τον κωδικό σύνδεσης. Αυτό είναι!

 

 

 

 

Έχουμε δοκιμάσει αυτό το εργαλείο στα Windows 7 Ultimate x86, αλλά θα πρέπει να δουλεύουν μια χαρά στα XP και Vista. Καλή τύχη!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...