TEOGR_hItMaKeR Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 μήπως έχει το microsoft framework σχέση ? Quote
Vision Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Εφόσον έχεις να παίξεις 2 χρόνια όπως λες άρα και προφανώς δεν έχει κάνει update το center graphic της κάρτας γραφικών σου εννοώ Update τα drivers της κάρτας γραφικών χρειάζεται που και που. Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να καθαρίσεις το κουτί σου + να τρέξεις κανα ccleaner. Να δεις τι είναι για να φύγει και επίσης να κάνεις ανάλυση για παραμέτρους οι οποίοι καταστρέφουν το PC και χρειάζονται επιδιόρθωση. Quote
UnknownX Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Με 2 GB Ram δεν θα μπορέσεις να παίξεις ποτέ ΑΙΟΝ.Μπορεί παλιά να έπαιζες γιατί το pc σου ήταν άδιο από αρχεία κλπα. sto palio m pc 2gb ram epaiza kai eixa mia xara fps Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Εφόσον έχεις να παίξεις 2 χρόνια όπως λες άρα και προφανώς δεν έχει κάνει update το center graphic της κάρτας γραφικών σου εννοώ Update τα drivers της κάρτας γραφικών χρειάζεται που και που. Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να καθαρίσεις το κουτί σου + να τρέξεις κανα ccleaner. Να δεις τι είναι για να φύγει και επίσης να κάνεις ανάλυση για παραμέτρους οι οποίοι καταστρέφουν το PC και χρειάζονται επιδιόρθωση. πως κάνω update drivers ? μπορώ να κάνω μια σάρωση με το antivirus ... για сlean Quote
FighterBoss Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 http://www.amd.com/us/Pages/AMDHomePage.aspx Δες πάνω δεξιά αν σου λείπουν τα drivers και κατέβασε τα. Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Intel έχω επεξεργαστή ρε συ τα ίδια είναι ? Quote
FighterBoss Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Intel έχω επεξεργαστή ρε συ τα ίδια είναι ? Ναι,χρησιμοποίησε το εσύ και δες αν κάνει δουλειά.. Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Ναι,χρησιμοποίησε το εσύ και δες αν κάνει δουλειά.. πάνω δεξιά που λες ακριβώς ? Κατέβασα τώρα κάτι αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που έπρεπε ATI Technologies Quote
FighterBoss Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 πάνω δεξιά που λες ακριβώς ? Κατέβασα τώρα κάτι αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που έπρεπε ATI Technologies Βάζεις για το τι θες να ψάξεις στην αρχή και μετά πατάς AutoDetect Driver εκεί τι λέει. Κατέβασε ότι σου βγάλει κάνε το install και δοκίμασε να παίξεις πάλι. Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 @@ μάλλον φταίει η ραμ ρε ... γάμησετα πρέπει να αγοράσω + 2 γκίγκα να έχω 3-4 να μην κολλάει τόσο .. Quote
JaharakaL Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Μήπως η κάρτα γραφικών σου έχει κατασκευταστή τον Hitler επειδή φαίνετε λίγο παλιά. Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 γάμησετα ... ντάξει ρε συ κοίτα να δεις δεν είναι απο τα παλιά παλιά τα πσ τα σαβούρια αλλά ντάξει τι να πω.. Quote
Recommended Posts