sτrίkε- Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 http://news247.gr/eidiseis/kosmos/liberty_reserve_to_megalutero_plynthrio_mauroy_xrhmatos.2274401.html απορω τα λεφτα που ειχαν πελατες τι απεγιναν. Παντως την προηγουμενη εβδομαδα ετοιμαζομουν να φτιαξω, αλλα ετυχε μια στραβη και το παρατησα. Where are you mr Psomas2? Quote
Fanky Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 http://news247.gr/eidiseis/kosmos/liberty_reserve_to_megalutero_plynthrio_mauroy_xrhmatos.2274401.html απορω τα λεφτα που ειχαν πελατες τι απεγιναν. Παντως την προηγουμενη εβδομαδα ετοιμαζομουν να φτιαξω, αλλα ετυχε μια στραβη και το παρατησα. Where are you mr Psomas2? θα κατασχέθηκαν λογικά >< Quote
K4rmaArr0ws Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Τελικά , τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτόν τον κόσμο....! :you serious?: Quote
sτrίkε- Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Τελικά , τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτόν τον κόσμο....! :you serious?: απο ποτε πιστευες οτι κατι ειναι σιγουρο? Quote
Reptant_ Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 http://news247.gr/eidiseis/kosmos/liberty_reserve_to_megalutero_plynthrio_mauroy_xrhmatos.2274401.html απορω τα λεφτα που ειχαν πελατες τι απεγιναν. Παντως την προηγουμενη εβδομαδα ετοιμαζομουν να φτιαξω, αλλα ετυχε μια στραβη και το παρατησα. Where are you mr Psomas2? ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΠΑΛΙΟ SCAMMER TOY EBAY Quote
sτrίkε- Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΠΑΛΙΟ SCAMMER TOY EBAY PayPal ftw. Quote
FinalGod Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Αυτός ο μιναρας που το είχε φτιάξει έκανε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τα λεφτά κατασχέθηκαν. Ο ψωμας παίζει να αυτοκτόνησε.... Quote
sτrίkε- Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 δεν τον βλεπω να απανταει ομως....Βασικα εγω δεν πιστευω οτι ολα τα χρηματα κατασχεθηκαν. Τι φταιει τωρα ο απλος πολιτης οταν καποια εταιρεια του λεει οτι δεχομαστε μονο LibertyReserve και αναγκαζεται να φτιαξει λογαριασμο για να πληρωσει?Nothing, ειναι η απαντηση. Οποτε λογικα απο τα χρηματα που κατασχεθηκαν ή θα κατασχεσουν (δεν ξερω) θα επιστραφουν αυτα τα λεφτα. Quote
Silverwind Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 δεν τον βλεπω να απανταει ομως....Βασικα εγω δεν πιστευω οτι ολα τα χρηματα κατασχεθηκαν. Τι φταιει τωρα ο απλος πολιτης οταν καποια εταιρεια του λεει οτι δεχομαστε μονο LibertyReserve και αναγκαζεται να φτιαξει λογαριασμο για να πληρωσει?Nothing, ειναι η απαντηση. Οποτε λογικα απο τα χρηματα που κατασχεθηκαν ή θα κατασχεσουν (δεν ξερω) θα επιστραφουν αυτα τα λεφτα. Δεν νομίζω. Quote
Nicolás™ Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Λέω και εγώ που πήγε ο ψωμάς εδώ και 3-4 μέρες.. Quote
Raule Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Never used it, i knew it.. :-beep- yeah: i used it but had no money on it Quote
sτrίkε- Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 i used it but had no money on it Do you know what happened with the people who had money on it? Quote
Recommended Posts