Fortuna Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 The web που πήγαινα ήταν μια χαρά όπως ήταν και τα bnb πριν κλείσουν. bnb υπάρχουν ακόμα (εκτός και αν εννοείς ότι κλείσανε στην πόλη σου.). Είχα σκάσει Ακαδημίας πριν 1-2 μήνες για να παίξουμε go4lol lan με κάτι παιδιά και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 5 ευρώ monster, sure ξαναπάω. Ακόμα και στο περίπτερο μου πιο φτηνά το πουλάω.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xplicit7 Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Έχει φάση άμα έχεις παρέα για κανένα Lan. Αλλά το ωραίο είναι να πηγαίνεις πιο αργά που φεύγουν τα παιδάκια και δε γίνεται της πουτάνας. Μαλάκα τα μπαστάρδια τα μισώ. Έπαiζαν pro στον πάνω όροφο του web και τα άκουγα γαμώ τις μάνες τους από κάτω με ακουστικά να παίζουν τέρμα μουσική φαντάσου πόσο φώναζαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xplicit7 Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 bnb υπάρχουν ακόμα (εκτός και αν εννοείς ότι κλείσανε στην πόλη σου.). Είχα σκάσει Ακαδημίας πριν 1-2 μήνες για να παίξουμε go4lol lan με κάτι παιδιά και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλά. Όχι υπάρχουν και στην πόλη μου τελικά απλά έχουν μεταφερθεί! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortuna Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Ακόμα και στο περίπτερο μου πιο φτηνά το πουλάω.. Βασικά δεν ξέρω γιατί, αλλά Χίο το αγοράζω 1.50 σε όλα τα περίπτερα ενώ Αθήνα το πιο φτηνό που έχω βρει σε περίπτερο είναι 2.20. Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.... Μαλάκα τα μπαστάρδια τα μισώ. Έπαiζαν pro στον πάνω όροφο του web και τα άκουγα γαμώ τις μάνες τους από κάτω με ακουστικά να παίζουν τέρμα μουσική φαντάσου πόσο φώναζαν. Σκέψου να παίζουν lol custom game 5v5 μεταξύ τους... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Ακόμα και στο περίπτερο μου πιο φτηνά το πουλάω.. βουλγαρικο monster copia 1,5$/2L ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xplicit7 Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Βασικά δεν ξέρω γιατί, αλλά Χίο το αγοράζω 1.50 σε όλα τα περίπτερα ενώ Αθήνα το πιο φτηνό που έχω βρει σε περίπτερο είναι 2.20. Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.... Σκέψου να παίζουν lol custom game 5v5 μεταξύ τους... Όχι δε θέλω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Το καλοκαίρι στα νησιά τα βρίσκεις όλα πιο φτηνά(λόγο του τουρισμού),κοίτα ημερ/ια.. Κοίτα η κανονική τιμή που τα αγοράζουμε είναι του σουπερ μαρκετ,λίγο πιο ακριβά βέβαια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 βουλγαρικο monster copia 1,5$/2L ftw Έχεις πιεί βουλγάρικη coca cola? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Έχεις πιεί βουλγάρικη coca cola? XD ta spaei 2L 2 euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Το μονστερ 88λ το αγοράζουμε χΔ Αλλά πίστεψέ με,το 2.5 βγαίνει σωστά με τους σωστούς υπολογισμούς χΔ 2Ε το πουλάω βτω χΔ ta spaei 2L 2 euro 1.1 την αγοράζει ο περιπτεράς.. Τεσπα,δεν θα έρθει κανείς αύριο? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaFaaa Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Σοβαρα ψηνεστε να κανονισουμε κατι Huge για καποιο σαββατο η κυριακη ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Σοβαρα ψηνεστε να κανονισουμε κατι Huge για καποιο σαββατο η κυριακη ? Τι Huge ρε συ,εδώ δεν μπορούν μια κανονική ημέρα. ΧΔ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaFaaa Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Τι Huge ρε συ,εδώ δεν μπορούν μια κανονική ημέρα. ΧΔ κανονικη μερα = υποχρεωσεις ρε αλλα αμα πχ ανοιξουμε ενα topic για το αλλο σαββατο θα μαζεφτουμε ατομα και οχι εξω απο το ΤΕΙ του noble :3 στο κεντρο ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 και οχι εξω απο το ΤΕΙ του noble :3 χαχαχ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts