Fortuna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ MACRO /TARGET DASK /USESKILL RESSURECTION /USESKILL BLESSING OF NOBLESSE Quote
getsuga tensho Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 μια φορά είχα κάνει dekarma τον μαξτορ και τη γλίτωσα, είχα UD Quote
getsuga tensho Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 ο βάζελος πρέπει να έχει ακόμα το ss Quote
FinalGod Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 μια φορά είχα κάνει dekarma τον μαξτορ και τη γλίτωσα, είχα UD Γιατί μπορείς :-beep- yeah: Quote
Fortuna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Ο DASK ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ ΝΑΠΟΛΕOΝTA ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ. "Αν πάω μπροστά ακολουθήστε με, αν υποχωρήσω σκοτώστε με και αν πεθάνω εκδικηθείτε για το χαμό μου." Quote
Xplicit7 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Ο αγώνας για την σοσιαλιστική κοινότητα του marxcheaters είναι συνεχής και σκληρός αλλά εμείς θα τα καταφέρουμε. ΖΗΤΩ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! Quote
getsuga tensho Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 φλώροι όλο λέτε λέτε και από πράξη τίποτα, κότες. Prodromos - Mono logia [HD 1080p] Quote
Fortuna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Θάνατος στους φασίστες μοδερατόρους. Ζήτω το ένδοξο γένος των Λεγενδάριων που αποστάτησαν από το πόστο τους. Μόνο αυτοί μπορούν να επουλώσουν τις πληγές της διχόνοιας μεταξύ των Δονατόρων, οι οποίοι έχουν χωριστοί σε αντάρτες και ρουφιάνους. Quote
FighterBoss Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 καλά άμα ήταν έτσι κύριοι τον Fortuna θα έπρεπε να τον είχαμε κρεμάσει στο gost καιρό τώρα,όπου είχε γίνει πρασινούλης και σας είχε πουλήσει κανονικότατα,ούτε γεια δεν έλεγε ο ψευτοεπαναστάτης! είναι γλυκιά ...! :dat: Quote
Xplicit7 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Θάνατος στους φασίστες μοδερατόρους. Ζήτω το ένδοξο γένος των Λεγενδάριων που αποστάτησαν από το πόστο τους. Μόνο αυτοί μπορούν να επουλώσουν τις πληγές της διχόνοιας μεταξύ των Δονατόρων, οι οποίοι έχουν χωριστοί σε αντάρτες και ρουφιάνους. Μόνο η ενωτική πρωτοβουλία των λεγενδάριων μπορεί να κερδίσει το φασισμό των μοδερατόρων και των ρουφιάνων δονατόρων. Quote
Fortuna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 καλά άμα ήταν έτσι κύριοι τον Fortuna θα έπρεπε να τον είχαμε κρεμάσει στο gost καιρό τώρα,όπου είχε γίνει πρασινούλης και σας είχε πουλήσει κανονικότατα,ούτε γεια δεν έλεγε ο ψευτοεπαναστάτης! είναι γλυκιά ...! :dat: Υπήρξα ο μόνος mod στην ιστορία του mxc από τον οποίο δεν είχε ποτέ κανείς παράπονο. Ήμουν μια λαμπρή εξαίρεση, όμως δεν άντεξα τη βρώμα εκεί ψηλά και παραιτήθηκα. Quote
Xplicit7 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Υπήρξα ο μόνος mod στην ιστορία του mxc από τον οποίο δεν είχε ποτέ κανείς παράπονο. Ήμουν μια λαμπρή εξαίρεση, όμως δεν άντεξα τη βρώμα εκεί ψηλά και παραιτήθηκα. ΚΑΙ ΕΓΩ! Quote
getsuga tensho Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 ΕΓΩ ΘΟΛΩΣΑ ΚΙ ΕΦΑΓΑ ΜΠΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ GOLD ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ABUSE MOD POWER, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Quote
Recommended Posts