Jump to content

[help] Ερωτηση για το facebook

K4rmaArr0ws

Recommended Posts

ρε μαλάκα, χώρισες. Το ότι της διαγράφεις τον λογαριασμό δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Προσπαθείς να την κάνεις να νιώσει άσχημα για κάτι που δεν γνωρίζω αλλά και πάλι δεν με νοιάζει.

Έχω δει κόσμο να χωρίζει για τιποτένιους λογους, έχω δει να πέφτει ξύλο για το τίποτα, έχω δει ότι δεν θα δουν τα μάτια σου σε όλη την ζωή σου.

Αλλά το να προσπαθείς να καταστρέψεις μία επειδή τα είχατε 3 χρόνια και σου έπαιξε πουστιά σημαίνει ότι είσαι αρχίδι. Άμα την γράψεις τότε το κάνεις σωστά. Όταν σε βλέπει να είσαι χαρούμενος με την παρέα σου και μία κοπέλα που δεν γνωρίζει και κάθεται δίπλα σου. Όταν σε βλέπει ότι έχεις προχωρήσει και την έχεις ξεπεράσει. Μπορεί να μην το δεις εσύ αλλά οι γυναίκες έτσι πεθαίνουν μέσα τους.

Τράβα παίξε τον περδίκο σου και κάντο λάστιχο και άστην να προχωρήσει, κάνε και εσύ το ίδιο. Απο ότι φαίνεται δεν είσαι πάνω απο 25, που σημαίνει ότι και αυτή για να είναι μικρότερη σου πρέπει να πηγαίνει ακόμα σχολείο. Η ζωή είναι μικρή για να ασχολείσαι με τα μικρά πράγματα. Κάνε κάτι καινούριο, βρες τον παλιό σου εαυτό και προχώρησε. Το ξέρω άλλα να τα λες και άλλα να τα κάνεις πράξη αλλά έχω βρεθεί και εγώ εκεί.

Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι και κυρίως κάποιες θεωρούν το fb κάτι το τόσο σημαντικό...

Σημασία έχει ότι είσαι αρχίδι. λολ

αχχαχα σκάσε ρε με κάνεις και γελάω.

έλα δεν είναι τίποτα εγώ ήμουν τόσο κομπλεξικός που την ..ξα και μετα επειδη δεν μου αρεσε η βρωμοφατσα της την χωρισα..

ετσι επειδη γουσταρα.. Δεν είσαι μόνος σου έχεις παρέα..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...