Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπερα παιδια , γινεται με καποιον τροπο να μου βγαλει στο σκυπε μια εικονικη καρτα ηχου ? εκει εννοω ...

2lnbdac.jpg

θελω να βαλω να ακουω απο τα ακουστικα το σκυπε και απο τα ηχεια να παιζει η μουσικη απο το youtube πχ..

Posted

οριστε ? δεν σε επιασα..

Eipes oti 8es na akous to skype apo ta akoustika kai apo ta ixeia na paizei mousiki sosta?
Posted

Sindese kai ta akoustika kai ta ixeia.Kai bale sto skype na einai ta akoustika kai stin mousiki ta ixeia simple

αυτην την στιγμη ειναι συνδεμενα και τα ηχεια και τα ακουστικα στον υπολογιστη σε διαφορετικες υποδοχες...στο σκυπε ομως μου εχει αυτα...

15rjf39.jpg

εαν επιλεξω το Ηχεία (Realtek High Definition Audio) παιζουν και τα ηχεια και τα ακουστικα μαζι ...

εαν επιλεξω το Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio) δεν παιζουν ουτε τα ακουστικα ουτε τα ηχεια...

Posted

αυτην την στιγμη ειναι συνδεμενα και τα ηχεια και τα ακουστικα στον υπολογιστη σε διαφορετικες υποδοχες...στο σκυπε ομως μου εχει αυτα...

15rjf39.jpg

εαν επιλεξω το Ηχεία (Realtek High Definition Audio) παιζουν και τα ηχεια και τα ακουστικα μαζι ...

εαν επιλεξω το Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio) δεν παιζουν ουτε τα ακουστικα ουτε τα ηχεια...

8a to koitaksw meta apo teamviewer.
Posted

Καλησπερα παιδια , γινεται με καποιον τροπο να μου βγαλει στο σκυπε μια εικονικη καρτα ηχου ? εκει εννοω ...

2lnbdac.jpg

θελω να βαλω να ακουω απο τα ακουστικα το σκυπε και απο τα ηχεια να παιζει η μουσικη απο το youtube πχ..

Όχι δεν γίνεται. Εκτός κι αν έχεις Ηχεία/ακουστικά ή οθόνη με ηχεία(hdmi), τότε βάζεις το σκαιπ στα ακουστικά που είναι usb, δηλαδή κα΄ρτα ήχου από μόνα τους και τον άλλο ήχο στο άλλο αντίστοιχο που περισσεύει (ηχεία/οοόνη).

Εγώ έτσι το κάνω όταν μπαίνω skype.

vqXLLdu.png