HarryPokeR Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Bump eixa akousei gia ena system p iparxei ali8euei? Quote
Lineal Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 oxi kane ena acc sto paypal einai tsampa...dose se kapion tin paysafe sou na sou stili to analogo poso ..analoga posa krataei , sto paypal acc sou. meta apo to paypal dinis ta stixia tou trapezikou sou logariasmou kai kaneis widthdraw. Quote
HarryPokeR Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 oxi kane ena acc sto paypal einai tsampa...dose se kapion tin paysafe sou na sou stili to analogo poso ..analoga posa krataei , sto paypal acc sou. meta apo to paypal dinis ta stixia tou trapezikou sou logariasmou kai kaneis widthdraw. xoris paypal dn ginete? kati allo Quote
DJTIESTO Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Den nomizw ki egw na uparxei kati allo file! Quote
JaharakaL Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Bump eixa akousei gia ena system p iparxei ali8euei? Pane sto system to opio aneferes, exei mesa ena l2.ini anikse to kai bale to address apo tin pio kontini trapeza pou exeis kai 8a perneis ta leuta apo tis paysafe,to eukolo kommati einai na pigeneis kathe fora stin trapeza prwi an ginete gia na perneis ta leuta kai prosexi min kaneis polles apousies gt 8a pigeneis sixna na perneis ta leuta sou. Quote
NinjaStep Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Dld thelete na peite oti olaaa ta lefta apo paysafe den ginontai lefta alla mono trade me kapion gia paypal?...pate kala? Dld ekatomiria euro s paysafe dn tha ginoun pote pragmatika xrimata?.. Quote
HarryPokeR Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Pane sto system to opio aneferes, exei mesa ena l2.ini anikse to kai bale to address apo tin pio kontini trapeza pou exeis kai 8a perneis ta leuta apo tis paysafe,to eukolo kommati einai na pigeneis kathe fora stin trapeza prwi an ginete gia na perneis ta leuta kai prosexi min kaneis polles apousies gt 8a pigeneis sixna na perneis ta leuta sou. den 3ero an me douleueis opos panta alla dn katalava auto me to l2.ini 3anapesto pio analitika Quote
Napster321 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 den 3ero an me douleueis opos panta alla dn katalava auto me to l2.ini 3anapesto pio analitika den se douleuei me file edit anoi3e to Quote
Pauler Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 den 3ero an me douleueis opos panta alla dn katalava auto me to l2.ini 3anapesto pio analitika Άκου, άρπα το ματζαφλάρι σου και βάρα το. Quote
mg13gr Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 den 3ero an me douleueis opos panta alla dn katalava auto me to l2.ini 3anapesto pio analitika οκ πέθανα Quote
Recommended Posts