gabriel20 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 kalispera mporite parakalo poly na me helparete? exo egkatastisi to java to mysql ke to navicat akrivos sosta. anigo to navigat pernao tin database ke ola ok mexri eki. meta afu pao ston fakelo login/registergameserver dne mu vgazi to arxio Hexid kati perierga mu lei mipos xerete giati ?? a ke episis to datapack to exo mesa sto C. exo to datapack tou lightmagik afto pu dini to pedi pano sto link. efxaristw
EugeniosK7 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 emana gt mou bgazei failed? sto RegisterGameserver.bat? errors exw liosei edw k 2 meres na t ftiakso edw kolisa lol hexid den m bgazei me tpt! ta kano ola opos ta leei lol! ti paizei tha m help kaneis? peite kapoios ? ola pane kala kai meta ksenera! :( ???
EugeniosK7 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ti na kano eleoc kante me add kapoios sto msn plz EugeniosLivedj@hotmail.com
Fogotendx20 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 po po! p tin vrikes tin oreksi kai ekanes ena tetio post ... xD poli megalo kimeno re pedi m.... jojo xD .... Reply kanis ore olo afto ... ^^
DāЯқŜiĐє Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 xaxaxaxa jojo26 dikio exei o fogotend ti to kaneis reply??8eloume 1 wra na katevasoume tn selida..
soublakias Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 wraio post man ekanes kali douleia...fantazomai 8a sou peire wres...
Recommended Posts