Αφου το επεξεργαστηκα και εβαλα τα παντα μεσα πηγα να το κανω online αλλα το προβλημα ειναι οτι
δεν γινετε να συνδεθεις οταν βαλεις την external IP στο config. Οταν βαζω του localhost ολα καλα ακομη
και του LAN. Μολις βαλω την NO-IP μου ή ακομη και την κανονικη ΙP μου 84.184.ΧΧΧ.ΧΧΧ δεν μπορω
ουτε εγω να συνδεθω απο το pc μου...
Παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει.
ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ:
*Εψαξα σε ολα τα forum για help δεν βρηκα τιποτα...
*Τα port στο Router δεν τ κοιταω καν γιατι πριν 30 μερες ειχα σηκωσει και l2j server και ηταν online. ( τωρα δεν ξερω αν για l2equal ειναι αλλα ports )
*Το L2.INI εβαλα την external
*Εκλεισα firewall και οχι δεν εχω anti-virus
Σας παρακαλω οσοι μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα, ευχαριστω παρα πολυ !! σας εδωσα και το pack 4shared πανω !!
Περιμενω απαντησεις..
Γιαννης!
Εικονα απο Login - Game server ολα τρεχουν τελεια !!
ΥΓ. Το ιδιο ποστ εκανα και στο Lineage 2 General discussion thread, απλα δεν ηξερα σε ποιο απο τα δυο να το κανω -general ή l2j develop- οποτε
αν καποιος admin το δει μπορει να σβησει ενα απο τα 2 !!
@Hitcher I agree 100%! Are you running a live server using MyExt64 or just experimenting? I'm currently creating my IDA db's so i can start adding more stuff into the extender.
I don't understand why you are so offended and aggressive, who allowed you to disrespect me or call me in any way? Did I insulted you? You act like a angry kid, grow up boy.
@Maxtor@Celestino
The administrators of this forum can access everything I've sent...
Your move won't work on me. Hahahaha!
Getting into the parameters and editing the HTMLs of websites and claiming it's real used to be really cool among true friends.
@jtos So, is this also true? 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Your joke still hasn't been better than mine. Hahahah!
Question
WolfGiaS3na
Καλησπερα θελω να παρω ενα σερβερ να τον φτιαξω λιγο (add codes + Armors - Weapons - Npc's )
και να τον κανω online για εμενα και τους 25 φιλους μου ( απο facebook και σχολη ).
Μετα απο 2-3 μερες αφου εκανα install τ παντα κ το eclipse εψαχνα ενα σερβερ με source
αρκετα καλο για Mid-rate - to high rate server. Κατεληξα στο pack του FelonBig ...
http://www.4shared.com/file/Fyo-kNJT/Equal_Server_By_FelonBIG.html
το οποιο εχει και το source!.
Αφου το επεξεργαστηκα και εβαλα τα παντα μεσα πηγα να το κανω online αλλα το προβλημα ειναι οτι
δεν γινετε να συνδεθεις οταν βαλεις την external IP στο config. Οταν βαζω του localhost ολα καλα ακομη
και του LAN. Μολις βαλω την NO-IP μου ή ακομη και την κανονικη ΙP μου 84.184.ΧΧΧ.ΧΧΧ δεν μπορω
ουτε εγω να συνδεθω απο το pc μου...
Παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει.
ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ:
*Εψαξα σε ολα τα forum για help δεν βρηκα τιποτα...
*Τα port στο Router δεν τ κοιταω καν γιατι πριν 30 μερες ειχα σηκωσει και l2j server και ηταν online. ( τωρα δεν ξερω αν για l2equal ειναι αλλα ports )
*Το L2.INI εβαλα την external
*Εκλεισα firewall και οχι δεν εχω anti-virus
Σας παρακαλω οσοι μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα, ευχαριστω παρα πολυ !! σας εδωσα και το pack 4shared πανω !!
Περιμενω απαντησεις..
Γιαννης!
Εικονα απο Login - Game server ολα τρεχουν τελεια !!
ΥΓ. Το ιδιο ποστ εκανα και στο Lineage 2 General discussion thread, απλα δεν ηξερα σε ποιο απο τα δυο να το κανω -general ή l2j develop- οποτε
αν καποιος admin το δει μπορει να σβησει ενα απο τα 2 !!
Ευχαριστω πολυ και παλι !
13 answers to this question
Recommended Posts