Vazelos Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 γαμώ τη κοινωνία γαμώ, γιατί να ζείτε γαμώ γιατί το κοπρόσκυλο που το τάιζα χαρτοπετσέτες με λάδια απ το μεσημεριανό, ήταν πιο σημαντικό απο εσάς γαμω τον αντιχριστό μου και ψόφησε
Pauler Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 γαμώ τη κοινωνία γαμώ, γιατί να ζείτε γαμώ γιατί το κοπρόσκυλο που το τάιζα χαρτοπετσέτες με λάδια απ το μεσημεριανό, ήταν πιο σημαντικό απο εσάς είναι γαμω τον αντιχριστό μου και ψόφησε Πιστεύω χρειάζεσαι μια αγκαλιά.
Morian Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 γαμώ τη κοινωνία γαμώ, γιατί να ζείτε γαμώ γιατί το κοπρόσκυλο που το τάιζα χαρτοπετσέτες με λάδια απ το μεσημεριανό, ήταν πιο σημαντικό απο εσάς είναι γαμω τον αντιχριστό μου και ψόφησε :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :-* Το σκυλί του Βασίλη χαχα
Vazelos Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :-* Το σκυλί του Βασίλη χαχα λολ, σε παρακαλώ μη του κάνεις κακό.
Morian Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 λολ, σε παρακαλώ μη του κάνεις κακό. Μα έχει φράξει η κωλοτρυπίδα του από τις πολλές χαρτοπετσέτες.
Vazelos Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Μα έχει φράξει η κωλοτρυπίδα του από τις πολλές χαρτοπετσέτες. πηγαινε το σε ενα εξατμισα
Morian Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 πηγαινε το σε ενα εξατμισα Ε μω δεν κάνει εκεί.
Matthew Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 I GAVE HIM MY SOURCE AND YOU DIDNT GIMME CREDITS. Reported
kΟzA Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 pali kala pou trote to psomi skatiarides mpourzovlaxi
Recommended Posts