Miller0se Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 I make a guide.How to make c6 Server :) http://www.4shared.com/file/52179217/e0aad8b/L2_Easy_pack_for_interlude_server.html <~this is a link to dowload gl There is greek guide only
.:JiZz:. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ELEOS!!!!!!! Olokliro Guide Exei Apo Pano Sticky Kiolas!!!!! ELEOS!!!!!
Kashej Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 diladi esu twra ti eftiakses monos sou??k gt to postareis edw???to idio pack k oti exei mesa einai t killer_007 mn mas peis omws oti to ekanes esu gt k ta arxeia mesa to lene..SUnepws to topic einai akuro gt uparxei to idio topic p to exei kanei o killer alla me thn diki tou douleia..Filika panta
TheRuleZzZ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 file Miller0se , ektimoume tin prospatheia sou gia help , alla tetoiou idous topic exoune ginei polles fores se auto to forum ! opote nomizw oti den xreiazotan . kai paidia , oloi eixame kapia lathoi stis arxes , opote min katigoreite kapious ! someone lock the topic plz
Miller0se Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Paidia nioste ligo ego to mono p ekana itan na kano ena guide gia na help kapoia pedia..Dn amfisbitisa oute tn fillomou p eftoiakse to pack!!apla i8ela na help paidia p kanoun server.Exo paratirisei oti to mono p sas niazei edo einai na katigorite prospa8ies.Ty apla i8ela na help me to guide m dn eipa oti einai diko m to pack.-Kai ty gia tn katanoisi The...
Frank Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Paidia nioste ligo ego to mono p ekana itan na kano ena guide gia na help kapoia pedia..Dn amfisbitisa oute tn fillomou p eftoiakse to pack!!apla i8ela na help paidia p kanoun server.Exo paratirisei oti to mono p sas niazei edo einai na katigorite prospa8ies.Ty apla i8ela na help me to guide m dn eipa oti einai diko m to pack.-Kai ty gia tn katanoisi The... Efoson to guide dn einai diko sou ofeiles na dwseis kai ta katallila credits. H toulaxiston na to anafereis pws dn einai diko sou
Miller0se Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 to ena guide p exei mesa einai diko m to egrapsa ego o idios....alla prepei na exei allo 1 to opoio einai tou killer...alla dn to skeytika to mono p ekana einai na postaro to pack mazi me to guide m :/.
Stealth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pantws Yparxoun apeira posts me guides kai packs ara kane kati diaforetiko ;)
Miller0se Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 E kala dn eixa ti na kano kai ekana ena guide pisteyo oti einai kalo kai 8a boi8isei ta nea paidia gt to ekana poli noobiko...
MadDealer Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 AN RIKSETE MIA MATIA IPARXOUNE DEKADES TOPICS ME AFTO TO 8EMA(POS NA FTIAKSETE ENAN SERVER)ena p 100% 8a sas voi8isei einai afto ->http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=15069.0
Recommended Posts