Vyper Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 you got banned 534 times and you still here. you call us addicted? anyway after i drank 800 vodka i hate parties eu stau unde vreau si cat vreau si spun ce vreau si le trag la toti la muie pentru ca pot si nu ma injosesc in cacaturi de memeuri si sa stau 24/24 pe un forum de 2 lei gen pentru culoarea albastra de moderator. Frate sincer, altii mai au si viata sociala si facultate, nu doar forum 24/24 gen cum va vad pe unii dintre voi aici cand mai intru si eu cate 2-3 minute pe acest forum + ca invata sa separi viata virtuala de cea reala, eu iti pot spune orice kkt vreau eu aici dara asta nu inseamna ca e adevarat sau orice altceva de genul, aici nu te cunosc, nu ma cunosti, tragi tu concluzia. Aceeasi chestie si cu toti ratatii de moderatori de pe aici la care le trag la toti la muie, pentru ca is niste labari ca majoritatea membrilor si au si pretentii de tarfe, cum ziceam, gura mica daca nu, tine-o plina, prietenii stiu de ce. Quote
Fortuna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 eu stau unde vreau si cat vreau si spun ce vreau si le trag la toti la muie pentru ca pot si nu ma injosesc in cacaturi de memeuri si sa stau 24/24 pe un forum de 2 lei gen pentru culoarea albastra de moderator. Frate sincer, altii mai au si viata sociala si facultate, nu doar forum 24/24 gen cum va vad pe unii dintre voi aici cand mai intru si eu cate 2-3 minute pe acest forum + ca invata sa separi viata virtuala de cea reala, eu iti pot spune orice kkt vreau eu aici dara asta nu inseamna ca e adevarat sau orice altceva de genul, aici nu te cunosc, nu ma cunosti, tragi tu concluzia. Aceeasi chestie si cu toti ratatii de moderatori de pe aici la care le trag la toti la muie, pentru ca is niste labari ca majoritatea membrilor si au si pretentii de tarfe, cum ziceam, gura mica daca nu, tine-o plina, prietenii stiu de ce. RAULE PAID 2 LEI TO BECOME A MODERATOR? Quote
Vazelos Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Επικίνδυνα σε θέλω- C REAL FOR VAZELOS :not bad: Quote
Fortuna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Με αυτό έριξα τη μάνα σου... στη χαράδρα. Quote
Vazelos Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 εγω στη δικια σου ειχα το ο φορτουνα Quote
Fortuna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 εγω στη δικια σου ειχα το ο φορτουνα Πολύ τυπικό background music για δολοφονία ... Quote
Fortuna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=0RMI_Pc4exc SA MA IEI DE CARAS COCOLAR Quote
Vyper Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 pentru toti coloratii de pe forum ( galben, mov, albastru si restul ) https://www.youtube.com/watch?v=RScYA_fBqKY Quote
Raule Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=0RMI_Pc4exc SA MA IEI DE CARAS COCOLAR :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: Quote
Recommended Posts