Zake Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Γνωρίζει κανείς εάν η ιστοσελίδα αυτή είναι έμπιστη;
JaharakaL Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Auto to magazi apo oso exw proseksei to exei kai sto skroutz.gr?
MixMasteR Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Πιο έμπιστη δεν γίνετε. Απλά το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι στα ΧΑΝΙΑ. Και εγώ που μένω πάνω Θεσσαλονίκη κάνει 3+ μέρες. Oι αγορές μου :
VasQueZ Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ναι δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα και έχω κάνει 24 παραγγελίες ΜΟΝΟ στην τελευταία έκανε να έρθει 5 ημέρες.
Xplicit7 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Και γαμώ τα μαγαζιά είναι(επειδή είναι Χανιώτικο).
VasQueZ Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 xanthi kana mina tha kanei na erthei? ;p Όχι 3-4 αλλά εξαρτάται το προιόν κιόλας αν παράδειγμα είναι άμεσα διαθέσιμο.
Zake Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Πιο έμπιστη δεν γίνετε. Απλά το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι στα ΧΑΝΙΑ. Και εγώ που μένω πάνω Θεσσαλονίκη κάνει 3+ μέρες. Oι αγορές μου : Παρήγγειλα ένα κινητό στις 19 Δεκέμβρη και ακόμη το περιμένω. Τους πήρα τηλέφωνο στις 2 Ιαννουαρίου και είπαν ότι θα μου το φέρουν στις 4 δηλαδή χτες, αλλά δε μου έστειλαν τον κωδικό από το courier για να το παραλάβω.
mg13gr Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ναι, έχω αγοράσει κι εγώ στο παρελθόν αν και καθυστέρησε λίγο..
Zake Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Ναι, έχω αγοράσει κι εγώ στο παρελθόν αν και καθυστέρησε λίγο.. Καμιά 20αριά μέρες όπως κι εμένα;
VasQueZ Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Καμιά 20αριά μέρες όπως κι εμένα; Exw parei apo e-shop kai m exei kanei 37 hmeres! Prin ena mina paraggila kati apo digital master perasan 20 meres kai dn hrte epikinwnisa mazi tous mesw e-mail kai dn pira kan apanthsh etc to akirwsa afou to vrika xamilotera apo plaisio kai m ekana 2 meres!
MixMasteR Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Παρήγγειλα ένα κινητό στις 19 Δεκέμβρη και ακόμη το περιμένω. Τους πήρα τηλέφωνο στις 2 Ιαννουαρίου και είπαν ότι θα μου το φέρουν στις 4 δηλαδή χτες, αλλά δε μου έστειλαν τον κωδικό από το courier για να το παραλάβω. Αν δεν είναι διαθέσιμο δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Πρέπει να είναι διαθέσιμο από τους προμηθευτές τους αλλιώς σε περνούν τηλέφωνο και σου λένε θα αργήσει.
Zake Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Αν δεν είναι διαθέσιμο δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Πρέπει να είναι διαθέσιμο από τους προμηθευτές τους αλλιώς σε περνούν τηλέφωνο και σου λένε θα αργήσει. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο στις 2 του μήνα και ότι θα το έχω στις 4 του μήνα. Χτες τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με πάρουν αυτοί στις 5 το απόγευμα για να με ενημερώσουν σχετικά με τον κωδικό αποστολής. Περίμενα μέχρι τις 6 παρά 10 και άρχισα να σπαμάρω τηλέφωνα αλλά δεν απάντησαν... Στις 6 έλεγε ότι έκλεισαν οι γραμμές.
MixMasteR Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο στις 2 του μήνα και ότι θα το έχω στις 4 του μήνα. Χτες τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με πάρουν αυτοί στις 5 το απόγευμα για να με ενημερώσουν σχετικά με τον κωδικό αποστολής. Περίμενα μέχρι τις 6 παρά 10 και άρχισα να σπαμάρω τηλέφωνα αλλά δεν απάντησαν... Στις 6 έλεγε ότι έκλεισαν οι γραμμές. Τι να σου πω έπεσες στην περίπτωση. Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
Recommended Posts