geokavou Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 (edited) [move]POST UPDATE[/move] [move]POST UPDATE[/move] [move]POST UPDATE[/move]Hi kai apo emenaKsero oti polu apo esas mpori kai na to exete idi.Ala me 1 anazitisi pou ekana den to brika mesa (se autin tin ekdosi tou ;) )kai eipa na to mirasto mazi sas, elpizo na helpari kapoious.Ante kai kalo Boting ;D ;DSton Official pantos douleuei telia oxi apla kala ;D[move]http://www.mediafire.com/?000xt2s0ozh[/move]Ksekiname patontas ston fakelo opou kai dilounoume pou einai to L2.exeSini8os briskete sto C:\program files\Linegae2\System\L2.exekai patame pano sto l2.exe kai stin sunexeia ANIGMAAfou kanoume ta parapano tote patame to kato deksia mple granazaki kai ksekina to l2 mono touTora mesa sto Game an patisoume to pliktro HOME apo to keyb mas 8a aniksi to Walker gia setarismaElpizo tora na Helpara ligo tin katastasi Edited May 6, 2014 by Universe
trelosuk2000 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 File to dokimasa sto official alla den anigei kan Otan tou deino to path c:\programfiles\lineageII\system\l2.exe den kanei tipota. Mipos ftaiei poy exvo Svista?
sorrybaby Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 nomiza pws to teleutaio OOG walker pu exoun vgalei einai to 10.91 egw m auto paizw akoma official alla plhrwnw fusika :/ wtf
sorrybaby Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 axmmm.btw oute se mena douleuei.. de mporoun na to anoiksoun ta windows leei egw den exw ta vista xp exw;s den einai se morfh fakelou ..mhpws exeis kanei kapoio la8os?
geokavou Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Paides sta xp douleui telia. H ekdosi auti sta vista ontos kani kapia prob ala apo oti exw dei kai sto diko mou pc mono me ta gramata exw prob. An kseris pou na patisis anigi kanonika. H ali8ia omos einai oti ki egw se xp to douleuo edw kai kana 4 mino kai einai ok Polu suntoma 8a exw kai tin new version na kano share ;)
sorrybaby Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 mpu vgazei pws ta windos de mporoun na anoiksoun auto to arxeio... me ti programma to anoigw ? mhpws prepei na to apo8hkeusw kapou allou?
geokavou Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 To arxeio pou trexis einai to L2Walker.exe tou orizis pou einai to l2.exe px. C:\Program Files\Lineage2\System\l2.exe kai apla patas to mple granazi kato deksia. Auto apo mono tou anigi to l2. me to pliktro HOME apo to keyb sou patas kai anigi in game to Walker. APo ekei kai pera an 8es perisoteres odisies apla pesto na kano 1 post me autes ;)
sorrybaby Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 nai alla auto p dineis gia download dn exei kana l2 exe mesa.. exei mono ena arxeio to opoios ta windows de mporoun na anoiksoun.. ntax dn eimai k toso asxetos apo walker to xrhsimopoiw arketo kairo ;p
geokavou Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 re file sou leo.dostou to folder sou pou einai to l2.kai meta trekse to granazi.kai 8a sou aniksi mono tou to l2 Ti l2.exe na sou doso egw. 8a prospa8iso na postaro pic na dis otan exw xrono. Ala malon den nio8is kai toso apo autin tin ekdosi tou walker.soz man. Wait for pic's
sorrybaby Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 e ti na kanume exw sunh8isei sta etoima :( an mporeis na postareis pic na katalavw akrivws okz ;p btw as to dokimasei k kapoios allos plx na mas pei an douleuei ..
geokavou Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 kita to 1 post kai elpizo na se help. Alios na ta poume msn an mporeso apo ekei na se help Soon 8a postaro kai to Walker 2.01 to exw idi apla to dokimazo :P
Waster Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 e ti na kanume exw sunh8isei sta etoima :( an mporeis na postareis pic na katalavw akrivws okz ;p btw as to dokimasei k kapoios allos plx na mas pei an douleuei .. To paidi dinei ksekathara ena guide pou einai eukolo kai gia kapoion pou den kserei polla apo pc,apla otan katevaseis to walker kaneis browse to L2.exe analoga to path tou folder tou lineage gia paradeigma to default otan kaneis install pou einai C:\program files\Lineage II\system\l2.exe. Amesws meta ksekathara kaneis run apo to mple granazi pou dixnei k sto screenshot.
akisbest Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 man htan pl kalo emena doulsepse toulaxiston....keep tn kalh douleia me perissotera share....:)
Nikolas Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ty aderfe mou einai poli xrisimo, kai se pvp srvs :) idika to thelo gia mats=materials :DDDDDD kai pali ty
Recommended Posts